صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۳۰۲۷
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹

مراسم ماتم، عزا و سوگواری جانسوز شهادت حضرت اَباعَبْدِاللَّه الحُسَین(ع) و یاران وفادارش در کربلا با اجتماع هیئات عزاداری قم، علما، روحانیت در حسینیه دفتر مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی در روز عاشورا برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، به یاد آخرین نماز ماندگار سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) در صحرای کربلا، نماز جماعت ظهر وعصر به امامت آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی اقامه شد.

سخنران مراسم به تبیین وقایع جانسوز و دردناک کربلا و مصائبی که بر حجت خدا حضرت امام حسین (ع) وارد شده است پرداخت و نهضت‌های که در دنیا رخ می‌دهد را الهام گرفته از نهضت حسینی دانست.

این مراسم با حضور هیئات عزاداری قم از آغازین ساعات روز عاشورا در فصایی از حزن و اندوه با قرائت زیات عاشورا و عزاداری و با ذکر مصائب امام حسین(ع) و واقعه عاشورا و سینه‌زنی توسط ذاکرین اهل بیت(ع) برپا و با اقامه نماز جماعت و اطعام حسینی پایان یافت.

مراسم سوگواری و عزاداری امام حسین(ع) هرساله از اول محرم به مدت ۱۲ روز از ساعت ۱۸ در حسینیه دفتر مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در قم، سه راه بازار، جنب پاشاژ موسی بن جعفر(ع) برپا است.

انتهای پیام