صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۲۰۵
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس از شهادت ۲۴ نفر از نیروهای این استان در جنگ ۱۲ روزه اخیر خبر داد و گفت: از میان شهدای استان فارس، پنج نفر از مجموع هفت شهید دانشمند هسته‌ای کشور بودند.

به گزارش ایکنا از فارس، سردار ابراهیم بیانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس امروز، ۲۳ تیر در سیصد و هشتاد و نهمین جلسه ستاد شاهد و امور ایثارگران استان که در مجتمع فرهنگی ایثار شیراز برگزار شد، افزود: در جنگ ۱۲ روزه اخیر بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر از نیروهای کشور به شهادت رسیدند که از این تعداد ۲۴ شهید از استان فارس بودند و از ۷ شهید دانشمند هسته‌ای، ۵ نفر از اهالی مردم این استان بودند.

وی با تأکید بر لزوم تعیین و توسعه مصادیق فرهنگ شهید و شهادت در جلسات ستاد شاهد، اظهار کرد: تعامل و همکاری خوبی بین بنیاد شهید و آموزش و پرورش استان فارس وجود دارد و امیدواریم این همکاری در تمامی سطوح استان و کشور بیش از پیش تقویت شود.

در ادامه، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس، مهم‌ترین موضوع در خصوص مدارس شاهد را باور و اعتقاد به جامعه شاهد دانست و گفت: استقبال خوب مردم از مدارس شاهد نشان‌دهنده اجرای برنامه‌های موفق در این مدارس است.

وی تأکید کرد: توسعه متوازن در مدارس شاهد، شامل تمامی بخش‌های علمی، تربیتی و ورزشی، باید مورد توجه قرار گیرد و دانش‌آموزان شاهد در همایش‌ها، المپیادها و جشنواره‌ها حضور فعال داشته باشند.

معصوم علی صفی‌قلی، رئیس اداره شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش و پرورش فارس، نیز بر ضرورت تشکیل جلسات ستاد شاهد در نواحی چهارگانه شیراز تأکید کرد و افزود: در استان فارس ۳۵۲۴ دانش‌آموز شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل هستند که نیمی از آن‌ها در شهر شیراز ساکنند.

انتهای پیام