صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۹۲۳
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
آیت‌الله کعبی:

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: کاروان‌های مردمی اربعین امروز وظیفه دارند پیام جهاد و شهادت ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در نخستین روز از گردهمایی ملی فعالان مردمی اربعین که شامگاه ۲۶ تیرماه در مجتمع یاوران مهدی (عج) قم برگزار شد، با اشاره به پیوند عمیق واقعه عاشورا با بیداری اسلامی و قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: نباید اشک‌ها و زیارت‌های عاشورایی را دست‌کم گرفت چراکه زیارت اربعین ظرفیت تربیت نسل مجاهد و شهیدپرور را دارد و باید مورد پاسداشت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه کاروان‌های مردمی اربعین امروز وظیفه دارند پیام جهاد و شهادت ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند، افزود: زیارت اربعین، زیارتی آگاهی‌بخش و بیدارگر است؛ همان‌گونه که امام حسین(ع) با نثار خون خود، انسان‌ها را از خواب غفلت بیدار کرد و آنان را به سوی قیام در راه خداوند فرا خواند.

کعبی با یادآوری خیزش ملت ایران در ۱۵ خردادماه ۱۳۴۲ اظهار کرد: مردم ایران با شعار «نهضت ما حسینی است، رهبر ما خمینی است» نهضتی را آغاز کردند که بر پایه فرهنگ عاشورا و ولایت فقیه بنا شد و امروز نیز این حرکت الهی و جهانی با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری در مسیر تمدن‌سازی اسلامی ادامه دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به مطالعات انجام‌شده از سوی نهاد‌های صهیونیستی پس از شکست‌های پیاپی در جبهه مقاومت گفت: رژیم صهیونیستی پس از بررسی‌های راهبردی، دریافت که تبعیت از ولایت فقیه و فرهنگ عاشورا، دو رکن اصلی پیروزی حزب‌الله در لبنان بوده‌اند و تلاش کرد این عوامل را تضعیف کند اما در این مسیر ناکام ماند.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ عاشورا امروز به فرهنگ مقاومت تبدیل شده است، اظهار کرد: این فرهنگ اکنون در قالب فناوری‌های دفاعی پیشرفته، از جمله موشک‌های نقطه‌زن، متجلی شده که رژیم صهیونیستی را زمین‌گیر کرده‌اند. این سلاح‌ها با اشک‌های خالصانه بر سیدالشهدا تغذیه می‌شوند؛ اشک‌هایی که امروز به‌مثابه سوخت موشک‌های جمهوری اسلامی ایران هستند.

کعبی همچنین به حضور پررنگ خانواده‌های فلسطینی در مراسم اربعین طی سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: این خانواده‌ها بار‌ها اعلام کرده‌اند که هر آنچه دارند از امام حسین (ع) است و معتقدند که فلسطین بدون توسل به فرهنگ عاشورا آزاد نخواهد شد.

وی با توجه به شرایط خاص منطقه و تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، اربعین امسال را دارای رنگ و بوی جهاد و شهادت دانست و اظهار کرد: رسالت اصلی کاروان‌های مردمی در این ایام، تبیین پیام شهیدان و ترویج روحیه جهاد، ایثار و مقاومت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان، با تأکید بر اهمیت اصل تولی و تبری در اندیشه اسلامی، بیان کرد: تولی و تبری، روح دین و عامل زنده نگه‌داشتن جامعه ایمانی است و امروز لبیک گفتن به امام حسین (ع) در زمان ما، به معنای لبیک یا خامنه‌ای است.

انتهای پیام