صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۹۷۶
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
امام جمعه ماکو:

حجت‌الاسلام سیدمحمد هاشمی گفت: در شرایطی که سایه مکانیسم «اسنپ‌بک» و تهدید بازگشت تحریم‌ها از سوی غرب بر سر میز مذاکرات سنگینی می‌کند بنابراین، حضور هوشمندانه و فعالانه در مذاکرات حیاتی است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی، امام جمعه ماکو، امروز، ۲۷ تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه ماکو با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ ۱۲ روزه، فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای گرفته اظهار کرد: از نظر موقعیت زمانی، حضرت امام سجاد(ع) در دورانی زندگی می‌کرد که از یک سو، در دوران امامت خود با محدودیت‌های شدیدی مواجه بوده و از سوی دیگر، حاکمان مستبد اموی در گستره شهرهای اسلامی به حکمرانی می‌پرداختند به گونه‌ای که اهل ایمان به خاطر حفظ جان و مال خود، اغلب در خفا و پنهان‌کاری زندگی می‌کردند.

وی بیان کرد: در چنین شرایط حساسی، حضرت امام سجاد(ع) بهترین تصمیم‌ها و موضع‌گیری‌ها را اتخاذ کرده و با بهره‌گیری از مؤثرترین روش‌ها، توانست از فرهنگ عاشورا و دستاوردهای ارزشمند کربلا که نماد عزت و افتخار ابدی برای اسلام، مسلمانان و حتی بشریت است به شایستگی پاسداری کند و راه حماسه‌آفرینان کربلا را ادامه داده و یاد و نام سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را جاودانه نگه بدارد. 

وی ادامه داد: امروز جنگ دشمن محدود به میادین نظامی نیست، بلکه در جبهه‌های دیپلماسی، حقوق بین‌الملل، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی نیز جریان دارد، همان‌طور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، دشمن در این جبهه‌ها به صورت ترکیبی فعالیت کرده و غفلت از هر یک، زمینه را برای پیشروی دشمن فراهم می‌کند.

امام جمعه ماکو تصریح کرد: اگر ایران در مذاکرات بین‌المللی غایب باشد، تنها صدای دشمن در فضای جهانی طنین‌انداز خواهد شد، به خصوص در شرایطی که سایه مکانیسم «اسنپ‌بک» و تهدید بازگشت تحریم‌ها از سوی غرب بر سر میز مذاکرات سنگینی می‌کند بنابراین، حضور هوشمندانه و فعالانه در مذاکرات حیاتی است.

وی گفت: تهران نباید مذاکره را ترک کند و آن را به ابزاری برای مدیریت فشارهای خارجی تبدیل کند؛ به‌گونه‌ای که هم ظاهر پایبندی به مذاکرات حفظ شود و هم در عمل از حقوق ملت دفاع شود و این رویکرد به مهار تهاجم دشمن، خرید زمان و خنثی‌سازی فشارهای دیپلماتیک غرب کمک خواهد کرد.

حجت‌الاسلام هاشمی عنوان کرد: مرجفون کسانی‌اند که با شایعه‌پراکنی و اظهارنظرهای مخرب، جو جامعه را به آشوب و ناامیدی می‌کشند و ممکن است به ظاهر نقد و تحلیل کنند، اما در باطن مأموریتی جز تزریق ترس و بی‌اعتمادی ندارند.

وی افزود: این گروه با سوءاستفاده از مفهوم آزادی بیان و عقلانیت، نیت واقعی خود را پنهان می‌کنند، در حالی که آزادی بیان باید در خدمت رشد جامعه باشد و سخنانی که موجب تخریب و ناامیدی می‌شوند، قابل قبول نیستند.

انتهای پیام