صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۵۴۴
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد از رقابت 987 نفر در این استان در رشته‌های معارفی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خبر داد.

حجت‌الاسلام محمود میرجلیلی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به برگزاری آزمون معارفی مسابقات قرآن اوقاف، گفت: 987 نفر از سراسر استان در رشته‌های معارفی ثبت‌نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: مرحله شهرستانی این مسابقات در مرکز استان با حضور بیش از 300 نفر از ساعت 9 تا 10 روز پنجشنبه، دوم مردادماه در دو گروه آقایان و بانوان در امامزاده سید جعفرمحمد(ع) یزد برگزار می‌شود. 

حجت‌الاسلام میرجلیلی افزود: آزمون معارفی همزمان با سراسر کشور در شهرستان‌های استان نیز برگزار می‌شود و متسابقان باید ساعت 8:30 دقیقه در محل آزمون حضور داشته باشند .

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد یادآور شد: این آزمون در رشته‌های ترجمه عمومی، معارف قرآن(تفسیر شیعه)، معارف قرآن(تفسیر اهل سنت)، معارف نهج‌البلاغه و معارف صحیفه سجادیه برگزار می‌شود.

انتهای پیام