صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۶۸۸
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس از دورکاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان در روز چهارشنبه اول مرداد خبر داد.

محمود رضایی کوچی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در گفت‌وگوبا ایکنا از فارس، گفت: به دلیل افزایش دما و به منظور مدیریت مصرف انرژی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان فارس در روز چهارشنبه اول مرداد به صورت دورکار فعالیت خود را ادامه خواهند داد.

وی در عین حال این نکته را متذکر شد که فعالیت دستگاه‌های خدمات‌رسان و نیروهای نظامی و انتظامی و مراکز درمانی مانند روال قبل خواهد بود.

رضایی کوچی در خصوص فعالیت بانک‌ها نیز در استان فارس گفت: برای بانک‌ها شعب مرکزی تصمیم‌گیری می‌کند که چه تعداد شعب کشیک درنظر گرفته شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در پاسخ به اینکه آیا برای هفته آتی که دوباره افزایش دما خواهیم داشت، چنین قانونی برقرار خواهد بود، گفت: دورکاری ادارات فارس فعلا برای روز چهارشنبه تعیین شده است.

انتهای پیام