صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۰۵۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با تمرکز بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری از سوم تا ششم مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، بیست‌وهشت مین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با زمان‌بندی جدید، از تاریخ ۳ تا ۶ مهرماه ۱۴۰۴ به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

این دوره از نمایشگاه با محوریت «هوش مصنوعی» و با شعار «سرمایه‌گذاری هوشمند، توسعه پایدار» برگزار می‌شود و تمرکز ویژه‌ای بر موضوعات امنیت سایبری و بخش‌های متنوع فناوری اطلاعات و ارتباطات خواهد داشت.

ستاد برگزاری نمایشگاه، ضمن اعلام این زمان جدید، از همکاری و همراهی سازمان توسعه تجارت ایران و شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در تعیین زمان برگزاری، قدردانی کرده است.

زمان برگزاری: ۳ تا ۶ مهرماه ۱۴۰۴

مکان: محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران

انتهای پیام