صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۱۳۷
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
بانوی اهل‌سنت گلستانی:

مدیر مدرسه علمیه ام‌الابرار آق‌قلا با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد: طبق وعده الهی، پیروزی نهایی از آنِ مظلومان و مسلمانان خواهد بود.

بی‌بی آسیه میرزاعلی، بانوی حوزوی اهل سنت و مدیر و مدرس مدرسه علمیه ام‌الابرار آق‌قلا، در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان با اشاره به تصاویر و گزارش‌های منتشرشده از غزه گفت: آنچه در این روزها شاهد آن هستیم، جنایتی آشکار علیه زنان و کودکان بی‌دفاع است که عمق بی‌رحمی و شقاوت رژیم صهیونیستی را به نمایش می‌گذارد.

وی افزود: آمارها و مستندات گواه آن است که این رژیم هیچ ارزشی برای جان غیرنظامیان قائل نیست و زنان و کودکان، نخستین قربانیان این خشونت افسارگسیخته هستند.

میرزاعلی با تأکید بر ضرورت وحدت و همبستگی مسلمانان جهان حول محور قرآن کریم و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) گفت: براساس وعده‌های الهی، بی‌تردید پیروزی نهایی از آنِ مسلمانان و مظلومان خواهد بود و ان‌شاءالله، نابودی دشمن نزدیک است.

انتهای پیام