صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۹۱۶
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
بانوان حوزه ام‌الابرار آق‌قلا با انتشار پیامی اعلام کردند

طلاب، مدرسان و بانوان قرآنی مدرسه علمیه اُم‌الابرار آق‌قلا، طی پیامی جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرده و زنان فلسطینی را الگوی صبر و پایداری در برابر ظلم و محاصره دانستند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی گلستان، طلاب، مدرسان و خواهران قرآنی مدرسه علمیه اُم‌الابرار آق‌قلا، طی پیامی جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه را محکوم کرده و زنان فلسطینی را الگوی صبر و پایداری در برابر ظلم و محاصره دانستند.

در این پیام آمده است:

بانوان فلسطینی، در خط مقدم جهاد، صبر و ایستادگی قرار دارند و به مدرسه‌ای از ایثار برای جهانیان تبدیل شده‌اند. طبق آیات قرآن کریم، خداوند با صابران است و وعده پیروزی حق بر باطل، وعده‌ای الهی و حتمی است.

در ادامه این بیانیه، استفاده رژیم صهیونیستی از ابزار گرسنگی، تشنگی و محاصره علیه مردم غیر نظامی غزه به‌عنوان «لکه ننگی بر دامان تاریخ بشریت» توصیف شده و خواستار واکنش جدی نهادهای بین‌المللی به این جنایات شده است.

بانوان قرآنی اهل‌سنت مدرسه علوم دینی خواهران ام‌الابرار آق‌قلا همچنین، با اشاره به نقش دعا و تلاوت قرآن، اعلام کردند: ما به‌عنوان بانوان قرآنی، با خواندن قرآن و دعا، از خداوند مسئلت داریم که شر دشمنان از سر مسلمانان جهان کاسته و عزت و پیروزی نصیب امت اسلام شود.

انتهای پیام