صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۹۸۵
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰

نماينده ولی فقيه در خراسان‌شمالی گفت: اعضاء هیئت امناء اکنون با تمام تلاش جوانان را تشویق به حضور در مساجد کنند و امور را به آنان واگذار کنند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری ، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی ، امروز هفتم مردادماه در نخستین رویداد مسجد شایسته از محراب تا میدان با توصیه به ارکان مسجد اظهارکرد: اعضاء هیئت امنای مساجد با تمام تلاش جوانان را تشویق به حضور در مساجد کنند و امور را به آنان واگذار کنند.

وی با بیان اینکه مشکلات مردم باید در مسجد مرتفع شده و محله‌ها به اسم مساجد معروف شوند، تصریح کرد: مشکلات استان باید با محوریت مساجد و حضور مسئولان در گروه‌های مختلف رفع شود.

نوری با اشاره به نقش تربیتی مسجد، افزود: مساجد یکی از مهمترین پايگاه‌های فرهنگی هستند، که دانشمندان و علما همه تربيت شده این سنگر محکم بوده‌اند بنابراین مسجد ضمانت تربیت جوانان و فرزندان ما است.

وی با اشاره به تأثیرات معنوی مسجد، افزود: انقلاب مدیون مسجد است زیرا افشاگری‌ها علیه رژیم طاغوت در مسجد شکل گرفت، و در این خانه‌های خدا  اتحاد ایجاد شد و مردم در گروه‌های مختلف در مسجد تقویت شدند و رشد کردند و حتی ۹۸ درصد شهدای کشور مسجدی بودند.

انتهای پیام