صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۲۵۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
مردانی تاکید کرد:

استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری بر آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زائران و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری، امروز هشتم مرداد در جلسه ستاد اربعین استان ضمن تشکر از گروه‌های جهادی و ارگان‌های دولتی، اربعین امسال را متفاوت و تاریخی توصیف کرد و گفت: خدمت در این مسیر افتخاری بزرگ است و باید تمام تلاش‌مان را برای آماده‌سازی هر چه بهتر برنامه‌ها به کار گیریم. همچنین بر آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به زائران و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم تأکید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت ایمنی و خدمات حمل و نقل بیان کرد: تلاش‌های اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در زمینه معاینه فنی اتوبوس‌ها و رانندگان قابل تقدیر است و بنیاد شهید و تبلیغات اسلامی نیز در پشتیبانی از زائران همکاری خوبی دارند.

مردانی در پایان با تأکید بر نبود مکان اسکان اختصاصی برای زائران چهارمحال و بختیاری در کربلا گفت: با توجه به هزینه‌های گزاف پس از اربعین، باید با حمایت خیرین و مسئولان هر چه سریع‌تر زمینی خریداری و مرکزی مانند زائرسرای مشهد برای هم‌استانی‌ها ساخته شود تا زائران در سفرهای آینده دغدغه اسکان نداشته باشند.

انتهای پیام