صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۶۰۷
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان لرستان از تهیه و نصب ۴ سکوی نماز در مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان، عارف امرایی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان شامگاه روز گذشته، 10 مردادماه از تهیه و نصب چهار سکوی نماز در مسیرهای تردد زائران اربعین حسینی در استان خبر داد و گفت: در راستای آمادگی هر چه بیشتر اجرای طرح اربعین حسینی و به منظور رفاه حال زائران برای اقامه نماز، تعداد چهار سکوی نماز پیش ساخته تهیه و در مسیر تردد زائران اربعین حسینی نصب شد.

وی ادامه داد: سکوهای نماز در جاده‌ها علاوه بر ایجاد توقفگاهی ایمن و راحت برای رانندگان و مسافران برای اقامه نماز و رفع خستگی، می‌توانند به ترویج و تشویق اقامه نماز در جامعه کمک کند و به‌عنوان نمادی از اهمیت نماز در زندگی روزمره عمل کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان با بیان اینکه سکوها با اولویت کریدور اربعین نصب شده است، گفت: این چهار سکوی نماز در محورهای خرم‌آباد ـ کوهدشت (پتروشیمی)،  خرم‌آباد ـ بروجرد (زاغه)،  بروجرد ـ اراک (هیراب)  و الیگودرز ـ اصفهان(چمن سلطان) نصب شده است.

انتهای پیام