صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۶۶۵
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸

شبکه قرآن و معارف سیما در ایام عزاداری چهلمین روز شهادت حضرت اباعبدالحسین(ع) و یاران باوفایش با پخش برنامه‌های قرآنی، عزاداری و سخنرانی همراه سوگواران حسینی خواهد بود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، در ایام اربعین حسینی و عزاداری چهلمین روز شهادت حضرت اباعبدالحسین(ع) برنامه «قرارگاه» با نگاهی تخصصی و از جوانب مختلف دینی، اجتماعی و تاریخی به موضوع اربعین پرداخته و روزهای شنبه و دوشنبه 11 و 13 مرداد ساعت 21 به صورت زنده بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما می‌رود.

از شنبه تا سه‌شنبه 11 تا 14 مردادماه از ساعت 17 نیز ویژه‌برنامه زنده «نصر» و محفل انس با قرآن کریم از بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) و همچنین برنامه «شبستان» از حرم مطهر حضرت معصومه(س) ساعت 20 برای بینندگان پخش می‌شود.

برنامه «امام جان» و محفل انس با قرآن کریم هم از چهارشنبه 15 مرداد از موکب حرم مطهر بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا ساعت 17:30 و 20:30 به صورت زنده در قاب شبکه قرآن ومعارف سیما قرار می‌گیرد.

همچنین مستند «همسفر من» داستان سفر تعدادی از دختران نوجوان به پیاده‌روی اربعین حسینی از سه‌شنبه 14 مرداد ساعت 16:40 روانه آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌شود.

مستند «نگاه آخر» با نگاهی به حضور عاشقان امام حسین(ع) در راهپیمایی بزرگ اربعین ساعت 18 و مستند «کاروان حسین» یکشنبه 12 مرداد ساعت 22 برای علاقه‌مندان پخش می‌شود.

مستند «قصه‌های کربلا» با معرفی چند خانواده و کمک‌هایشان به زائران حسینی ساعت 18 و مستند «یاسر» روایتی از یک نوجوان عراقی که مشغول خدمت به زائران کربلا است، سه‌شنبه 14 مرداد ساعت 22 بر روی قاب شبکه قرآن قرار می‌گیرد.

مستند «خیمه‌های بهشتی» روایتی از اعزام کاروان زیارتی و موکب امام حسن مجتبی(ع) از بوشهر به سمت کربلا ساعت 17 و مستند «معبر» با نمایش حضور رزمندگان دوران دفاع مقدس در مراسم پیاده‌روی مسیر کربلا پنجشنبه 16 مرداد برای بینندگان پخش می‌شود.

سخنرانی مذهبی از کربلای معلی هر روز ساعت 5:30 و 13:30 و پخش ترتیل جزخوانی قرآن کریم و ادعیه‌های نورانی از بقاع متبرکه، مداحی‌های مختلف و میان‌برنامه‌های مناسبتی از دیگر تمهیدات شبکه قرآن و معارف سیما برای عزاداران حسینی است.

انتهای پیام