صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۷۷۶۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی قم مطرح شد

علی ابرازه، رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، مرتضی حیدری، معاون سیاسی استاندار قم و سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی قم بر لزوم توجه زائران اربعین حسینی به توصیه‌های بهداشتی تأکید کردند.

به گزارش ایکنا از قم، علی ابرازه، رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست کارگروه تخصصی «سلامت و امنیت غذایی استان قم» که با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان که امروز، ۱۱ مردادماه در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: با توجه به عبور تعداد قابل توجهی از زائران از استان قم، ضرورت دارد مراقبت‌های بهداشتی به‌ویژه در مسیر‌های تردد و محل‌های اقامت موقت، تقویت شود.

وی با اشاره به شیوع برخی بیماری‌های فصلی در این ایام، افزود: هوشیاری و آمادگی بیشتر دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید در دستور کار باشد؛ ما در مطالبات حوزه سلامت بسیار جدی هستیم و تاکید داریم که همه باید پیگیر مسائل سلامت مردم استان باشند.

در ادامه جلسه، مرتضی حیدری، معاون سیاسی استاندار قم با تأکید بر اهمیت نقش نظارتی دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار کرد: نظارت، رکن اصلی حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی است و همه دستگاه‌ها باید وظیفه نظارتی خود را به‌صورت کامل و دقیق به‌ویژه در حوزه بهداشت و سلامت عمومی انجام بدهند.

همچنین در ادامه این نشست، سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان وضعیت کمبود یُد در بین جمعیت استان، اظهار کرد: این کمبود می‌تواند منجر به اختلالات جدی در رشد ذهنی کودکان و کاهش ضریب هوشی شود.

وی افزود: این موضوع به‌ویژه در عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان تأثیرگذار است و نیازمند اقدامات پیشگیرانه و اطلاع‌رسانی گسترده در سطح جامعه است.

در پایان این جلسه، بر هماهنگی هرچه بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای ارتقای سطح سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی در استان تأکید شد.

انتهای پیام