صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۸۰۶۷
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان:

فاطمه ایرانی با بیان اینکه زنان باید به خودشان و یکدیگر اعتماد کنند، گفت: ما بانوان باید منبع نور، امید و حرکت باشیم. زمان آن رسیده که توانایی‌ها و شایستگی‌های‌مان را به اثبات برسانیم و برای ساختن آینده‌ای روشن در کنار هم بایستیم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری لرستان، فاطمه ایرانی، مدیرکل زنان و خانواده استانداری لرستان، روز گذشته، ۱۲ مردادماه در  نشست هم‌اندیشی با رابطان فرمانداری‌های استان، دولت چهاردهم را آغازگر تحولی عمیق در بهره‌گیری از توان مدیریتی زنان دانست و با اشاره به رویکرد عدالت‌محور رئیس‌جمهور و حمایت‌های صریح استاندار لرستان، نقش‌آفرینی بانوان در عرصه‌های تصمیم‌سازی را گامی بلند در مسیر توسعه متوازن کشور مطرح کرد.

وی با اشاره به نگاه عمل‌گرای رئیس‌جمهور به نقش زنان و اینکه در دولت چهاردهم شاهد ارتقای چشمگیر جایگاه بانوان در ساختار مدیریتی و سیاست‌گذاری هستیم، افزود: رئیس‌جمهور بارها بر وفاق ملی، عدالت، انصاف و حضور مؤثر زنان و جوانان در عرصه‌های مختلف تأکید کرده‌اند و امروز این فرصت برابر برای زنان ایجاد شده است.

مدیرکل زنان و خانواده استانداری لرستان ادامه داد: زمانی‌که دولت، پیگیر معرفی وزیر بانو بوده و سخنگوی رسمی دولت نیز یک بانوی توانمند است، نشانه‌ای روشن از ارزش و اعتبار زنان در دولت چهاردهم است.

ایرانی با اشاره به تحولات استانی گفت: در لرستان نیز با هدایت و حمایت استاندار لرستان فضا برای حضور بانوان در سطوح بالای مدیریتی فراهم شده است. برای نخستین‌بار در تاریخ لرستان، شاهد انتصاب یک فرماندار بانو بوده‌ایم که نقطه‌عطفی در رویکرد مدیریتی استان محسوب می‌شود.

وی افرود: استاندار لرستان با نگاهی شایسته‌محور و بدون تعارف، از زنان توانمند حمایت کرده و ثابت شده هر جا مدیریتی به یک بانو واگذار شده، آن مسئولیت با دقت، تعهد و موفقیت همراه بوده است. این نشان می‌دهد اگر بانویی اراده کند و توانمندی داشته باشد، می‌تواند در هر جایگاهی بدرخشد.

مدیرکل زنان و خانواده استانداری لرستان با بیان اینکه زنان باید به خودشان و یکدیگر اعتماد کنند، گفت: ما بانوان باید منبع نور، امید و حرکت باشیم. زمان آن رسیده که توانایی‌ها و شایستگی‌های‌مان را به اثبات برسانیم و برای ساختن آینده‌ای روشن در کنار هم بایستیم این در حالی است تجربه ثابت کرده زنان وقتی مسئولیتی را می‌پذیرند، با حس مادرانه و دقتی دوچندان آن را به سرانجام می‌رسانند. ما محکوم به پیشرفت هستیم و باید با اعتماد به تخصص خود، در مسیر ساختن آینده کشور گام برداریم.

مشاور استاندار لرستان در امور زنان و خانواده با اشاره به جایگاه چندوجهی زنان در جامعه، تصریح کرد: یک بانوی کارمند تنها یک نیروی اداری نیست؛ او اول مادر است، دوم خانه‌دار، و سوم شاغل. این مسئولیت چندگانه نه‌تنها نشانه ضعف نیست، بلکه بیانگر توان خارق‌العاده بانوان در مدیریت زندگی شخصی و اجتماعی است.

مدیرکل زنان و خانواده استانداری لرستان در پایان توصیه‌هایی خطاب به مدیران زن ارائه و اظهار کرد: بانوان در جایگاه مدیریتی باید چارچوب‌دار، دقیق، صادق و شفاف باشند. احترام به همکاران، تقویت روحیه کار گروهی و مسئولیت‌پذیری در رفتار و گفتار، لازمه موفقیت ماست.

انتهای پیام