صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۸۱۳۵
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

جمعی از اعضای جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی در آستانه 16 مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی با خانواده شهید «مهدی زیبا» دیدار کردند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، مجتبی ابراهیمی رومنجان، رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی به همراه جمعی از همکاران این واحد، امروز دوشنبه، 13 مردادماه در آستانه سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، با حضور در منزل خانواده شهید ستوان یکم پاسدار «مهدی زیبا»، شهید اقتدار ملی، ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهید والامقام، از خانواده ایشان دلجویی و قدردانی کرد.

وی در این دیدار با اشاره به مقام والای شهدا گفت: به‌طور معمول هر فردی را خانواده، دوستان و نزدیکانش در مسیر تشییع و بدرقه همراهی می‌کنند، اما وقتی کسی در مسیر شهادت قرار می‌گیرد، بی‌دعوت و ناخواسته به عزیز یک ملت تبدیل می‌شود. شهید، فراتر از تعلقات خانوادگی، قلب‌های یک ملت را به تسخیر درمی‌آورد.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با تأکید بر جایگاه ویژه شهدا در فرهنگ دینی و ملی افزود: در روزگاری که بسیاری از مردم در پی یافتن پناهگاهی برای حفظ خود از خطرات هستند، شهدا مسیر متفاوتی را انتخاب می‌کنند. این بزرگواران، تربیت‌یافتگان مکتب شهادت‌اند؛ مسیری که جز با ایمان راسخ، تربیت صحیح، لقمه حلال و توکل بر خدا میسر نمی‌شود.

ابراهیمی افزود: شهید مهدی زیبا را شاید تا پیش از شهادتش کمتر کسی می‌شناخت، اما امروز نام و یادش در قلب مردم ایران جای گرفته است. این محبوبیت، ناشی از سلوک معنوی و انتخاب آگاهانه او در مسیر الهی بود.

وی بیان کرد: شهادت اتفاقی نیست؛ راهی است که خداوند آن را برای بندگان برگزیده‌اش مقدر می‌کند. همان‌هایی که در مسیر قربه الی‌الله قرار گرفته‌اند و لایق نشستن بر سفره میزبانی خدا شده‌اند.

ابراهیمی در پایان از خانواده شهید خواست تا خاطرات، سبک تربیتی و ویژگی‌های اخلاقی شهید را با مردم در میان بگذارند تا چراغ راهی برای نسل جوان باشد و یادآور شد: ما آمده‌ایم تا بیاموزیم که چه کردید که فرزندی چنین را پرورش دادید و چه شد که مهدی زیبا، شهید زیبا شد.

انتهای پیام