صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۸۱۷۴
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
پیرحسین کولیوند:

رئیس جمعیت هلال احمر در مراسم بزرگداشت شهدای سلامت و امدادگر دفاع ملی، با اشاره به شجاعت خانواده شهدا، مردم و مسئولان تصریح کرد: تکلیف داریم شجاعت و غیرت مردم و امدادگران را برای نسل‌های بعدی روایت کنیم.

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم بزرگداشت شهدای سلامت و امدادگر دفاع ملی، امروز دوشنبه ۱۳ مرداد ماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور ظفرقندی، وزیر بهداشت؛ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر و جمع گسترده‌ای از کادر درمان، هلال احمر و خانواده شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شد. 

مراسم با ورود با اقتدار اما اندوهناک خانواده شهدای درمان و امدادگر و اجرای سرود زنده کجایید ای شهیدان خدایی آغاز شد و در ادامه حاضران در سالن به شهدا و خانواده شهدا ادای احترام کردند‌. 

اجرای تئاتر از نحوه شهادت جمعی از هموطنانمان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بخش دیگر این مراسم بزرگداشت بود. 

محمدصادق آهنگران، خواننده دوران دفاع مقدس کشورمان نیز در این مراسم حضور داشت و قطعه‌ای را اجرا کرد. 

در ادامه پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر طی سخنانی ضمن تسلیت ایام اربعین، گفت: ایام مقاومت و اقتدار نشان داد جامعه امدادی و پزشکی بهتر از گذشته شجاعت را به دنیا نشان دادند. روزهای سختی را گذراندیم و حمله سختی به ما شد اما شاهد شجاعت و از خود گذشتگی مردم و امدادگران بودیم. 

وی ادامه داد: وقتی کنار بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان شهید رجایی، شیرخوارگاه آمنه، ساختمان صلح و ... را مورد حمله قرار دادند، همکاران بیمارستان نایستادند تا مجروحان را نزد آنها ببرند، بلکه به دنبال مجروحان رفتند، کسی بیمارستان‌ها را از ترس ترک نکرد و با شجاعت و غیرت ایستادند و بیمارانشان را تنها نگذاشتند. بیماری نداشتیم که به بیمارستانی مراجعه کند اما کارش به تأخیر بیفتد؛ همچنین تأمین داروها با مشکل مواجه نشد. وقتی شهرک شهید باقری مورد حمله قرار گرفت، با من تماس گرفتند و گفتند اینجا وضعیت ویژه است به سرعت به اینجا بیا؛ به آنجا رفتم و فضایی ایجاد شد که افراد را نجات دهیم، اما مجدداً همان منطقه بمباران شد.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تکلیف داریم همه این وقایع و شجاعت‌ها را تبیین کنیم و برای نسل‌های بعدی بازگو کنیم. 

وی افزود: تعدادی از امدادگران در شهرک شهید باقری شهید شدند. در این ایام حتی وقتی قرار بود نیروهای تازه نفس به مراکز هلال احمر بروند، گروه‌های قبلی درخواست می‌کردند که همچنان در مأموریت باقی بمانند. پدر شهید ملکی در بهشت زهرا به من می‌گفت شما بروید من یک تنه عزیزم را تشییع می‌کنم. در دیدار خانواده شهدا، آنها به ما می‌گفتند به کارهای امدادی خود برسید، ما خودمان شهدا را تشییع می‌کنیم. 

کولیوند ادامه داد: بزرگ‌ترین داغ، مصیبت حضرت سیدالشهدا(ع) است. به ما در مور سوزاندن خیمه‌های اسرا گفته‌اند، امسال ما سوزاندن خانه‌های مردم را دیدیم. برای ما از شهادت حضرت علی‌اصغر(ع) گفته‌اند، امسال من به عینه شهادت ۴۰ علی‌اصغر پرپر شده را دیدم. به ما از رشادت حضرت عباس(ع) می‌گفتند، رشادت‌های امدادگران، اورژانس، آتش‌نشانی و ... را دیدیم. شجاعت زینب‌وار بانوانمان را دیدیم؛ امسال عاشورا را به عینه دیدیم و احساس کردیم.

وی با اشاره به شجاعت و حضور پرتلاش همه مسئولان طی جنگ ۱۲ روزه از جمله خود رئیس جمهور و وزیر بهداشت، اظهار امیدواری کرد در انتقال روایت‌های این جنگ موفق باشیم.

در ادامه روایت شهادت یکی دیگر از شهدای کادر درمان در قالب تئاتر به نمایش در آمد. 

این گزارش تکمیل می‌شود.

انتهای پیام