وی بر برگزاری میزهای جهادی و برقراری بیشتر ارتباط مسئولان با مردم تأکید کرد و افزود: ستاد پشتیبانی جنگ تشکیل و در هر شهرستان ناحیه مقاومت بسیج اداره کننده آن است.
فرمانده سپاه ناحیه کاشمر تقویت و اتحاد انسجام ملی، پشتیبانی مردم در جبهه حق را از مهمترین اهداف دانست و تصریح کرد: مهمترین دستاورد جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران انسجام ملی بود که باید از این وضعیت بیشترین بهره را ببریم.
دهقانی با بیان اینکه رویکرد ما در ستاد پشتیبانی جنگ مردم پایه، مسجد محور و بسیج تمامی ظرفیتها است، گفت: رزمایش جهادگران فاطمی به مناسبت هفته بسیج سازندگی از ۹ مرداد با رمز «یا فاطمهالزهرا» آغاز و تا ۱۹ مرداد در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه برخی نارضایتیهایی که در جامعه در حال رخ داده است، به مسائل اجتماعی بازمیگردد، افزود: دشمن از قطع آب و برق در حال سوء استفاده و به دنبال ایجاد نارضایتی در جامعه است.
فرمانده سپاه ناحیه کاشمر با بیان اینکه باید همه در ناکام گذاشتن دشمن در رسیدن به اهدافش تلاش کنند، بیان کرد: دشمن میخواهد با ایجاد نارضایتی از درون کشور به هدف خودش برسد. البته مردم هم انتظار ندارند که خانه آنها بیآب و برق باشد، اما وقتی به ادارهای مراجعه میکنند از سرما مسئول اداره کت به تن داشته باشد و یا فضای سبز را با آب شرب آبیاری کند، این وضعیت اصلاً خدمت رضایت بخشی نیست.
دهقانی با اشاره به اینکه از مسئولان انتظار میرود رعایت بیشتری در این خصوص داشته باشند، گفت: هر دستگاه اجرایی که نارضایتی عمومی مردمی داشته باشد در اولین اقدام خبر نارضایتی را برای رئیس دستگاه اعلام میکنیم و برای برطرف کردن آن نارضایتی مهلتی دارد.
انتهای پیام