وی با اشاره به فلسفه منحصربهفرد زیارت اربعین گفت: امام حسین (ع) الگو و نماد ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و ستم است و راهپیمایی اربعین بهعنوان یک پدیده تمدنی بینظیر، مردم را حول محور عدالت و حقیقت گرد هم میآورد.
خطیب نماز جمعه پارسآباد با بیان اینکه اقامه نماز اول وقت، مهمترین پیام امام حسین (ع) در واقعه عاشورا بود، افزود: اقامه نماز اول وقت، یکی از بزرگترین درسهایی است که مکتب امام حسین (ع) و قیام عاشورا به ما آموخت.
باقریبنابی گفت: در جنگ ۱۲ روزه، ملت ایران با قدرت دفاعی و حملات موشکی به مراکز مهم نظامی دشمن، اقتدار و توان موشکی کشور را به رخ کشید.
باقریبنابی افزود: همزمان با فرارسیدن روز اربعین حسینی، جاماندگان این مراسم بزرگ، در نقاط مختلف کشور به این تجمع میلیونی خواهند پیوست.
وی خاطرنشان کرد: مردم انقلابی و مرزنشین پارسآباد نیز با حضور در مراسم پیادهروی بزرگ اربعین، در این حرکت فرهنگی عظیم، ارادت خود را به شهدای دشت کربلا ابراز کردند.
انتهای پیام