صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۸۹۳۳
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴

زهرا شوشتری، معاون آموزش و پرورش خراسان‌رضوی، امروز ۱۸ مردادماه به‌مناسبت سالروز بزرگداشت روز خبرنگار از خبرگزاری ایکنای خراسان‌رضوی بازدید کرد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، زهرا شوشتری، معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی، امروز 18 مردادماه به‌مناسبت روز خبرنگار از خبرگزاری ایکنای خراسان‌رضوی بازدید کرد.

شوشتری ضمن این بازدید اظهار کرد: همیشه صدای حقیقت را از شما شنیدیم و شما خبرنگاران در تمامی روزها، چه روزهای خوب و چه روزهای سخت، پشتوانه‌ای برای مردم بودید و امیدواریم همچنان پرقدرت و با صلابت در عرصه خبر بدرخشید.
 
وی در رابطه با چالش کمبود نیروی انسانی به‌ویژه در مقطع ابتدایی در خراسان رضوی گفت: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش خراسان رضوی چالشی نیست که یک شبه قابل حل باشد و قطعاً باید بر اساس یک برنامه‌ریزی مدون انجام شود. این برنامه‌ریزی طی دو سال گذشته در استان با جذب نیروی  انسانی از طریق آزمون استخدامی  ماده ۲۸ و ظرفیتی که از سمت دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شود، شروع شده است.
 
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: در زمینه کمبود نیروی انسانی، آموزش و پرورش خراسان رضوی به نسبت بقیه استان‌ها شرایط ویژه‌تری دارد که دلیل آن سوء مدیریت‌های سال‌های گذشته به خصوص در سال‌های ۹۶ و ۹۸ با خروج نیروهایی که به بازنشستگی رسیده بودند، اتفاق افتاد.
 
 وی ادامه داد: در حال حاضر و  با تمهیدات انجام شده، این روند به شکل دیگری پیگیری می‌شود و تا زمانی که نیاز به نگهداشت این نیروها داریم از حضور آنها بهره‌مند خواهیم شد. با توجه به در جریان بودن نقل‌وانتقالات، در حال حاضر آمار دقیقی از کمبود نیرو در مقطع ابتدایی نداریم.
انتهای پیام