صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۱۰۳
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
موجانی خبر داد

رئیس کارگروه فعالیت‌های قرآنی کمیته فرهنگی ستاد اربعین به تشریح فعالیت‌های کاروان قرآنی امام رضا(ع) در پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ پرداخت و از برگزاری بیش از 200 محفل قرآنی تاکنون و حضور قاریان بین‌المللی از 13 ملیت خبر داد.

سیدمحمد موجانی، رئیس کارگروه فعالیت‌های قرآنی کمیته فرهنگی ستاد اربعین در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، درباره برنامه‌های این کاروان گفت: با نزدیک‌شدن به مراسم باشکوه اربعین حسینی، کاروان‌های قرآنی امام رضا(ع) با حمایت مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، فعالیت‌هایی را در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا آغاز کرده‌ است. این کاروان‌ها متشکل از قاریان بین‌المللی، نوجوانان و مبلغان قرآن‌کریم هستند که با اجرای برنامه‌های متنوع، پیام‌های الهی را به زائران اباعبدالله الحسین(ع) منتقل می‌کنند.

وی با اشاره به جزئیات فعالیت کاروان‌های قرآنی ادامه داد: دسته اول (تیم ملی قرآن‌کریم جمهوری اسلامی ایران) است که این گروه متشکل از قاریان نوجوان بودند. هفته گذشته وارد عراق شدند و در شهر نجف اشرف برنامه‌های قرآنی اجرا کردند. در طول مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا (طریق‌الحسین)، در مواکب ایرانی و عراقی حضور یافتند و محافل تلاوت قرآن برگزار کردند که برنامه‌های آن‌ها با استقبال گسترده زائران مواجه شد و در نهایت در شهر کربلا، مأموریت‌شان به پایان رسید و این گروه به ایران مراجعت کردند.

موجانی ادامه داد: دسته دوم، قاریان بین‌المللی ایران هستند که این گروه شامل مهدی غلام‌نژاد و حسین فردی (دو تن از قاریان برجسته کشور) بودند که در تاریخ ۱۱ مردادماه به عراق اعزام شدند. در شهر نجف و همچنین در مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا، برنامه‌های قرآنی متعددی اجرا کردند و با ورود به شهر کربلا، برنامه‌هایشان در این شهر ادامه خواهد یافت و دسته سوم، ۳۰ قاری قرآن‌کریم هستند که با پرواز تهران به نجف، وارد عراق شدند. فعالیت‌های قرآنی آن‌ها تا روز اربعین ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به حضور قاریان بین‌المللی از ۱۳ ملیت مختلف اظهار کرد: به همت جامعة‌المصطفی‌العالمیه، گروهی از قاریان بین‌المللی از ۱۳ کشور مختلف سه‌شنبه ۲۱ مردادماه به عراق سفر می‌کنند. این قاریان نیز در شهر نجف، مسیر پیاده‌روی (طریق‌الحسین) و شهر کربلا به اجرای برنامه‌های قرآنی خواهند پرداخت.

موجانی به بیان آمار و دستاوردهای فعالیت‌های قرآنی پرداخت و گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰ محفل و برنامه قرآنی توسط کاروان‌های امام رضا(ع) برگزار شده است. مستند «با قرآن در مسیر بهشت» که فعالیت‌های قرآنی این کاروان‌ها را پوشش می‌دهد، نیز از شبکه‌های نسیم، دو سیما، افق و امید پخش خواهد شد و محورهای اصلی برنامه‌ها تلاوت سوره مبارکه فتح و آیات مرتبط با موضوع مقاومت و پیروزی است.

وی به حضور مبلغان قرآنی در مسیر پیاده‌روی اشاره کرد و گفت: مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی در قالب طرح «زندگی با آیات» در مسیر پیاده‌روی اربعین حضور دارند. این مبلغان به تبیین مفاهیم قرآن، تفسیر آیات منتخب و انتقال پیام‌های قرآنی به زائران می‌پردازند.

موجانی در پایان گفت: هر روز گروهی از قاریان قرآن‌کریم به میزبانی مردم شهر حله (استان بابل) سفر می‌کنند. در این شهر و همچنین در مواکب واقع در مسیرهای منتهی به کربلا، محافل قرآنی برگزار می‌شود که با استقبال زائران همراه است. این برنامه‌ها نه‌تنها به ترویج فرهنگ قرآن و عترت کمک می‌کند، بلکه فضای معنوی پیاده‌روی اربعین را غنی‌تر می‌سازد و امیدواریم با ادامه این حرکت‌های فرهنگی، پیام‌های الهی قرآن‌کریم به گوش همه عاشقان اباعبدالله‌الحسین(ع) برسد.

انتهای پیام