صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۲۴۷
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
استاندار سمنان:

محمدجواد کولیوند با تأکید بر ضرورت ارزیابی دقیق عملکرد دستگاه‌ها و آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت این رویداد، گفت: این فرآیند باید با هدف بهبود و تسهیل امور در سال‌های آینده و افزایش رضایتمندی زائران انجام شود.

به گزارش ایکنا از سمنان، محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان، امروز، 19 مرداد در ششمین جلسه ستاد استانی هماهنگی مراسم اربعین حسینی بر ضرورت ارزیابی دقیق عملکرد دستگاه‌ها و آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت این رویداد تأکید کرد و افزود: این فرآیند باید با هدف بهبود و تسهیل امور در سال‌های آینده و افزایش رضایت‌مندی زائران انجام شود.

وی، ضمن قدردانی از تلاش همه دست‌اندرکاران اربعین حسینی، بر پیگیری ویژه اقدامات تا بازگشت کامل زائران به استان تأکید کرد و گفت: نباید تصور شود که کار با پایان روزهای اصلی اربعین خاتمه یافته بلکه مدیریت بازگشت زائران و ارزیابی روندها باید تا پایان ماه صفر ادامه یابد.

وی، خواستار همراهی همه دستگاه‌ها در مدیریت تردد و خدمات‌رسانی به زائران شد و گفت: پیش‌بینی و برنامه‌ریزی برای حمل‌ونقل، اسکان، خدمات بهداشتی و رفاهی، تأمین سوخت، آب، برق و امنیت مسیر، از اولویت‌هاست و استفاده از امکانات شهری و روستایی بنا به ضرورت باید در دستور کار قرار گیرد.

استاندار سمنان با اشاره به لزوم نظارت هوشمندانه بر عملکرد کمیته‌ها و دستگاه‌ها، یادآور شد: ارزیابی‌ها باید با رویکرد حمایتی و اصلاحی انجام شود تا نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف برطرف گردد و نباید به گونه‌ای باشد که موجب کاهش انگیزه خدمت‌گزاران شود.

کولیوند ادامه داد: ساماندهی و تجهیز مسیرهای تردد زائران و ایجاد زیرساخت‌های ثابت برای استفاده در ایام اربعین و دیگر مناسبت‌های مذهبی ضرورت دارد که استفاده از سازه‌های سبک و ایجاد امکانات دائمی در مسیر، علاوه بر کاهش هزینه‌های سالانه، به ارتقای کیفیت خدمات می‌انجامد.

وی، تأمین امنیت مراسم پیاده‌روی دلدادگان اربعین در شهرستان‌ها را نیز ضروری دانست و از کمیته‌های مختلف خواست تا پس از اربعین، گزارش مکتوب عملکرد خود را به دبیرخانه ستاد ارائه کنند تا جمع‌بندی و آسیب‌شناسی لازم برای ارائه به مراجع ملی انجام شود.

انتهای پیام