صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۸۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه خبر داد

فخرالدین معصوم‌زاده گفت: خدمات رایگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی(ع) ارائه می‌شود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، فخرالدین معصوم‌زاده، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه، امروز، ۲۲ مردادماه، در جلسه هماهنگی برنامه‌های جاماندگان اربعین اظهار کرد: خدمات رایگان ناوگان اتوبوس‌رانی به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی(ع) ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تسهیل در رفت‌وآمد زائران در این روز معنوی اظهار کرد: با دستور صریح و حمایت‌های شهردار ارومیه، تمامی ظرفیت ناوگان اتوبوس‌رانی برای خدمت‌رسانی رایگان به شهروندان گرامی در روز برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین به‌کار گرفته خواهد شد.

معصوم‌زاده افزود: در این راستا، تعداد ۱۲۰ دستگاه اتوبوس از یک ساعت پیش از آغاز مراسم، از تمامی نقاط شهری به‌سوی میدان شهدا(محل شروع مراسم پیاده‌روی) و پس از پایان مراسم نیز برای بازگرداندن زائران از مبدأ باغ رضوان به اقصی‌نقاط شهر ارومیه در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه خاطرنشان کرد: تلاش ما فراهم آوردن آرامش و رفاه برای شهروندان در روزهای ویژه مذهبی است و امیدواریم با همکاری و همراهی مردم عزیز، شاهد برگزاری باشکوه این مراسم معنوی باشیم.

انتهای پیام