صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۸۸۹
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
در ایام اربعین انجام شد

معاون پشتیبانی حرم مطهر بانوی کرامت گفت: در ایام اربعین حسینی بیش از ۱۲۰ هزار پرس غذای متبرک در وعده‌های مختلف تهیه و توزیع شده است.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، سیدعبدالحمید رضوی، معاون پشتیبانی حرم مطهر بانوی کرامت در گفت‌و‌گویی خبری اظهار کرد: مهمانسرای حضرتی آستان مقدس بانوی کرامت در کلیه ایام سال به‌ویژه در ایام اربعین حسینی، میزبان زائران و مجاوران این بارگاه ملکوتی است.

معاون پشتیبانی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: در این مدت بیش از ۱۲۰ هزار پرس غذای متبرک در وعده‌های مختلف تهیه و توزیع شده است.

وی افزود: در فرآیند تهیه و طبخ غذای حضرتی، رعایت کامل موازین بهداشت مواد غذایی همواره در اولویت قرار دارد و تلاش می‌شود با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، غذای متبرک با بهترین شرایط پخت و ارائه شود.

رضوی اظهار کرد: پذیرایی از زائران به روش‌های متنوع از جمله صرف غذا در مهمانسرا، ارائه غذای بیرون‌بر و توزیع در ایستگاه‌های صلواتی و چایخانه‌ها انجام می‌شود که این اقدامات با هماهنگی و پشتیبانی مدیریت عالی آستان مقدس صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: هزینه‌های تأمین و تهیه غذای متبرک از سه منبع اصلی منابع آستان مقدس، مشارکت‌های مردمی و کمک‌های بانیان خیر است.

انتهای پیام