معاون پشتیبانی حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: در این مدت بیش از ۱۲۰ هزار پرس غذای متبرک در وعدههای مختلف تهیه و توزیع شده است.
وی افزود: در فرآیند تهیه و طبخ غذای حضرتی، رعایت کامل موازین بهداشت مواد غذایی همواره در اولویت قرار دارد و تلاش میشود با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، غذای متبرک با بهترین شرایط پخت و ارائه شود.
رضوی اظهار کرد: پذیرایی از زائران به روشهای متنوع از جمله صرف غذا در مهمانسرا، ارائه غذای بیرونبر و توزیع در ایستگاههای صلواتی و چایخانهها انجام میشود که این اقدامات با هماهنگی و پشتیبانی مدیریت عالی آستان مقدس صورت میگیرد.
وی ادامه داد: هزینههای تأمین و تهیه غذای متبرک از سه منبع اصلی منابع آستان مقدس، مشارکتهای مردمی و کمکهای بانیان خیر است.
انتهای پیام