صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۹۵۳
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵

همزمان با اربعین حسینی، خیابان‌ها و روستا‌های شهرستان سوادکوه صحنه ابراز ارادت جاماندگانی شد که نتوانستند در مسیر نجف تا کربلا گام بردارند، اما با دسته‌های سینه‌زنی، پیاده‌روی مذهبی و برپایی موکب‌ها، شکوه دلدادگی خود را به سیدالشهدا (ع) نشان دادند.

به گزارش ایکنا از مازندران، اربعین، چهل روز سوگواری بر مظلومان کربلا، امسال نیز جلوه‌ای از پیوند ناگسستنی عاشقان با امام حسین(ع) را به نمایش گذاشت؛ پیوندی که مرز جغرافیا نمی‌شناسد و هر سال دل‌ها را به حریم کربلا می‌کشاند. اگر چه میلیون‌ها زائر با پای پیاده از نجف تا کربلا شتافتند، اما مغناطیس عشق حسینی قلب جاماندگان را نیز لرزان از شوق و اندوه کرد.

در سراسر سوادکوه، از شهر‌ها تا روستاها، نوای «لبیک یا حسین» طنین‌انداز شد. مردم هم‌نوا با زینب کبری(س) و کاروان اسرای کربلا، بر سر و سینه زدند و در پیاده‌روی‌ها و دسته‌های عزاداری حضور یافتند. غوغای جاماندگان در این شهرستان با برپایی موکب‌های پذیرایی و ایستگاه‌های صلواتی، جلوه‌ای تازه یافت.

مسیر حرم تا حرم در شهر زیراب، شاخص‌ترین نماد این روز بود؛ جایی که عاشقان با پیمودن مسیر چهار کیلومتری میان امامزاده ابوطالب(ع) تا امامزاده عبدالحق(ع)، ارادت خود را به سالار شهیدان ابراز کردند.

باقر رزاق‌زاده، رئیس هیئت مذهبی علقمه که از دهه ۸۰ در برپایی موکب‌های حسینی فعال است، اظهار کرد: پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهر‌های مازندران تنها بخشی از معجزه شور حسینی در قرن حاضر است. مردم سوادکوه با برپایی مسیر نمادین حرم تا حرم و ایجاد موکب‌های مردمی، نشان داده‌اند که حبّ حسین(ع) محدود به خاک کربلا نیست.

وی افزود: این هیئت مذهبی با همکاری پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی سوادکوه، اداره مخابرات، بانک سپه شعبه مرکزی زیراب، شهرداری زیراب، جهاد دانشگاهی مازندران و خیران نذر حسینی، در چند بخش اقدام به خدمات‌رسانی کرد تا فضای معنوی اربعین به بهترین شکل در کنار دیگر هیئات مذهبی این شهرستان جلوه‌گر شود.

فضای امروز سوادکوه، سرشار از اشک‌های خالصانه برای سید و سالار شهیدان و همدردی با رقیه(س) سه‌ساله بود؛ حضوری که بار دیگر نشان داد اربعین، هم عهدی دل‌ها با حسین(ع) است؛ چه در کوی کربلا و چه در کوچه‌های شهر‌های ایران.

انتهای پیام