صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۲۶۹
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱

اسرائیل چند روز پس از تصمیم برای حمله جدید با هدف تصرف شهر غزه، اعلام کرد که از روز یکشنبه آماده تخلیه اجباری فلسطینی‌ها از «مناطق جنگی» به جنوب غزه است.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت که سازمان ملل و سازمان‌های امدادی بین‌المللی، چادر و سایر تجهیزات دیگر را در اختیار ساکنان غزه قرار خواهند داد.

این بیانیه کمتر از یک هفته پس از آن منتشر می‌شود که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، اعلام کرد به ارتش چراغ سبز داده شده تا آنچه را که او دو دژ باقی مانده حماس توصیف کرد، برچیند: شهر غزه در شمال و المواصی در جنوب.

ارتش مشخص نکرده است که آیا تجهیزات پناهگاهی برای جمعیت شهر غزه که در حال حاضر حدود یک میلیون نفر تخمین زده می‌شود، در نظر گرفته شده است یا خیر و اینکه آیا محلی که آنها در جنوب غزه به آنجا منتقل خواهند شد، منطقه رفح، در نزدیکی مرز مصر، خواهد بود یا خیر.

سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه هشدار داد که اگر طرح حمله اسرائیل به شهر غزه پیش برود، هزاران خانواده که در حال حاضر شرایط انسانی وحشتناکی را تحمل می‌کنند، ممکن است به لبه پرتگاه کشیده شوند.

نیروهای اسرائیلی طی هفته گذشته عملیات خود را در حومه شهر غزه شدت بخشیده‌اند. ساکنان محله‌های زیتون و شجاعیه از آتش سنگین هوایی و تانک‌های اسرائیلی خبر داده‌اند.

جنگ اسرائیل علیه غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون حداقل ۶۱۸۲۷ شهید برجای گذاشته است. طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، سوءتغذیه تاکنون جان ۲۵۱ نفر را گرفته است.

انتهای پیام