صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۷۰۹
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵

مراسم عزاداری خیابانی به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، روزهای جمعه ۳۱ مرداد و یکشنبه ۲ شهریورماه در ماکو برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، مراسم عزاداری خیابانی به‌مناسبت دهه پایانی صفر، ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و همچنین شهادت امام رضا(ع) در شهر ماکو برگزار می‌شود و این برنامه‌ها فرصتی برای ابراز ارادت و بزرگداشت این روزهای تاریخی و معنوی است.

مراسم عزاداری سال‌روز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، روز جمعه ۳۱ مرداد ماه از ساعت ۹ صبح برگزار می‌شود شرکت‌کنندگان در این مراسم از دفتر امام جمعه ماکو به سمت مسجد جامع ماکو حرکت خواهند کرد.

علاوه بر این، مراسم عزاداری خیابانی به‌مناسبت سال‌روز شهادت امام رضا(ع)، نیز در روز یک‌شنبه دوم شهریورماه برگزار خواهد شد و این مراسم نیز ساعت ۹ صبح از مقابل دفتر امام جمعه ماکو آغاز می‌شود.

حرکت عزاداران در این روز نیز به سمت مسجد جامع ماکو است و همچون مراسم قبلی، با صرف صبحانه همراه خواهد بود، این مراسم فرصتی برای مردم است تا ارادت خود را به امام هشتم شیعیان نشان دهند و در سوگ آن حضرت به سوگواری بپردازند.

این عزاداری‌های خیابانی، نمادی از ارادت عمیق مردم منطقه به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) است که همواره در تاریخ اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای داشته و با حضور گسترده مردم، جلوه‌ای باشکوه به خود می‌گیرد.

انتهای پیام