صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳
امام جمعه لاهرود:

حجت‌الاسلام صفری با تأکید بر اینکه «بزرگترین دشمن اسلام طبق آموزه‌های قرآنی یهود و رژیم صهیونیستی است»، گفت: بزرگترین آرمان و آرزوی ما محو کامل رژیم صهیونیستی است.

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام حسن صفری، امام جمعه لاهرود، ۳۱ مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه که در مصلای امامزاده حضرت سیدابراهیم خراسانی(ع) برگزار شد، ضمن دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، سالروز شهادت پیامبر اعظم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) را تسلیت گفت و اظهار کرد: هرکس به اندازه تبعیت خود از اهل بیت(ع)، از زندگی آرام و سعادتمند برخوردار می‌شود و هرکس از آنان فاصله گیرد، گرفتار سختی و عذاب خواهد بود.

وی با اشاره به سیره اخلاقی پیامبر اکرم(ص) تصریح کرد: آن حضرت چنان دغدغه هدایت مردم را داشت که خداوند در قرآن فرمود: «ای پیامبر! چرا این همه خودت را برای هدایت مردم به زحمت می‌اندازی؟» بنابراین باید از سیره پیامبر(ص) پیروی کنیم و در برابر دشمنان، با روحیه جهادی و استقامت ایستادگی داشته باشیم؛ چراکه رحمت خداوند شامل حال مجاهدان است.

امام جمعه لاهرود با بیان نمونه‌های تاریخی افزود: در سال ۲۰۰۳ آمریکا به عراق حمله کرد و مردم ۴۱ روز مقاومت کردند، اما پس از تسلیم، صد‌ها برابر کشته دادند. همچنین معاویه با جنگ ترکیبی و تبلیغات رسانه‌ای، روحیه لشکر امام علی(ع) را تضعیف کرد و کوفیان آن حضرت را تنها گذاشتند. امروز باید از این تجربه‌ها درس بگیریم و یاران حقیقی امام زمان خویش باشیم.

وی گفت: طبق آموزه‌های دینی، یهود دشمن اصلی اسلام است و امروز اسرائیل کودک‌کش در رأس این دشمنی قرار دارد. بزرگترین آرمان ما محو کامل رژیم صهیونیستی است. این رژیم از آغاز، با آزار و اذیت مسلمانان و تلاش برای سلطه بر منطقه، دشمنی خود را آشکار کرده است.

صفری با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت و انسجام امت اسلامی خاطرنشان کرد: امروز وقت مرثیه نیست، زمان رجزخوانی است. چرا مدعیان حقوق بشر و مجامع بین‌المللی در برابر کشتار و گرسنگی کودکان غزه سکوت می‌کنند، اما دم از دلسوزی برای مردم ایران می‌زنند؟!

خطیب جمعه لاهرود در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکل آب شرب این منطقه خطاب به نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس گفت: چرا وضعیت آب شرب لاهرود و حومه این‌گونه است؟ اگر در دامنه سبلان با بحران بی‌آبی روبه‌رو باشیم، علت آن چیزی جز سوءمدیریت نیست.

وی همچنین با تبریک روز پزشک اظهار کرد: مردم از افزایش شدید هزینه ویزیت پزشکان و بی‌توجهی بسیاری از آنان به قرارداد با بیمه‌ها گلایه‌مند هستند.

امام جمعه لاهرود در پایان، ضمن تبریک هفته دولت به دولتمردان، سالروز شهادت امام رضا(ع) را تسلیت گفت.

انتهای پیام