صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۶۲۳
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۴

جنبش‌های امل و حزب‌الله، کارگران لبنانی را به برپایی گردهمایی در روز چهارشنبه در میدان «ریاض الصلح» در اعتراض به تصمیم دولت لبنان درباره خلع سلاح مقاومت، دعوت کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از النشره؛ جنبش‌های امل و حزب‌الله در بیانیه‌ای از کارگران لبنانی، پیشه‌وران و سندیکاهای شرافتمند خواستند در ساعت پنج و نیم عصر روز چهارشنبه در میدان ریاض الصلح بیروت تجمع کنند.

بر اساس این بیانیه، این تجمع به منظور ابراز انزجار از مصوبات دولت لبنان در روزهای پنجم و هفتم اوت 2025 برپا می‌شود که با منافع عالی ملی کشور و سند وفاق ملی و همزیستی در لبنان در تضاد است.

در این بیانیه هدف از برپایی این تجمع، تأکید بر حق لبنان برای حفظ حاکمیت خود و حق مردم و مقاومت لبنان برای دفاع از سرزمین خود و آزادسازی آن از سیطره اشغالگران اسرائیلی و تأکید بر مقدس بودن مقاومت و سلاح آن و مصون نگه‌داشتن تصمیم‌گیری‌های رسمی در لبنان از هرگونه فشار خارجی عنوان شده است.

طبق گزارش النشره، جنبش أمل و حزب‌الله لبنان تأکید کردند: تجمع ما همچنین در راستای وفاداری به خون شهدا و ایمان به آموزه‌های امام موسی صدر است مبنی بر اینکه اسرائیل شر مطلق است و تعامل با آن حرام است.

همچنین در راستای آموزه‌های امام خمینی(ره) که گفته بود اسرائیل غده سرطانی است ما از کارگران می‌خواهیم روز چهارشنبه روزی جاودان در کارنامه مبارزه آنها باشد. این تجمع تأکیدی بر جایگاه مقاومت و سلاح شریف آن در دفاع از عزت وطن و حاکمیت آن است.

انتهای پیام