صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۷۸۵
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶

سفارت رژیم صهیونیستی در استرالیا فوراً از تصمیم دولت استرالیا برای اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استقبال و در بیانیه‌ای اعلام کرد «این گامی است که مدت‌ها خواستار آن بوده‌ایم».

به گزارش ایکنا به نقل از راشاتودی، سفارت رژیم صهیونیستی در استرالیا در پی اظهارات آنتونی آلبانیز، نخست‌وزیر این کشور که گفته بود کانبرا قانونی را تصویب خواهد کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست «سازمان‌های تروریستی» قرار دهد، در بیانیه‌ای از این اقدام ضدایرانی استقبال کرد.

شبکه راشاتودی گزارش داد که در این بیانیه ادعا شده است: «این اقدامی است که ما از آن حمایت می‌کنیم. رژیم ایران نه‌تنها تهدیدی علیه یهودیان و اسرائیل است، بلکه تمام جهان از جمله استرالیا را نیز به خطر می‌اندازد. این اقدام، اقدامی محکم و مهم بود.»

استرالیا روز سه‌شنبه ۲۶ آگوست برابر با ۴ شهریورماه در اقدامی علیه ایران در بیانیه‌ای مدعی شد که در پی نقش تهران در دو حمله یهودستیزانه در شهرهای سیدنی و ملبورن، سفیر ایران را از این کشور اخراج کرده و فعالیت سفارت استرالیا در تهران را به حالت تعلیق درآورده است.

کشور استرالیا در اقدامی خصمانه و با بهانه‌های واهی سفیر ایران در این کشور را اخراج کرد.

انتهای پیام