صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۹۱۹
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳

سامی یوسف، خواننده سرشناس و هنرمند بین‌المللی جهان اسلام پس از اجرای آهنگ‌های آلبوم جدید خود در کنسرت استانبول بخشی از درآمد این برنامه را برای کمک به مردم غزه اختصاص داد.

به گزارش ایکنا به نقل از آنادولو، سامی یوسف، خواننده سرشناس شب گذشته در پارک جشنواره ینی‌قاپی در استانبول با اجرای قطعه «نسیمی» کنسرت خود را آغاز و آلبوم جدید خود را معرفی کرد و برای نخستین‌بار به اجرای آهنگ‌های این آلبوم در کنسرتش پرداخت.

سامی یوسف چند روز پیش با انتشار ویدئویی در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی‌ خطاب به هوادارانش گفته بود که آلبوم جدیدش را برای اولین بار در استانبول معرفی خواهد کرد.

سامی یوسف گفته که بخشی از درآمد کنسرتش در استانبول را برای حمایت از مردم فلسطین در غزه اختصاص خواهد داد.

سامی یوسف در شهر تبریز ایران متولد شد. وی از ترک‌های آذری است که در سن سه سالگی به همراه خانواده خود به لندن رفت و به ادامه تحصیل پرداخت. یوسف در نواختن پیانو و کمانچه نیز تبحر دارد.

این هنرمند بریتانیایی ایرانی‌تبار که بیش از یک دهه از فعالیت وی در عرصه موسیقی اسلامی و معنوی می‌گذرد، نخستین آلبوم خود با عنوان «المعلم» را در سال ۲۰۰۳ روانه بازار کرد؛ «حسبی ربی»، ««یا رسول الله یا محمد»، «امت من»، «هرکجا که هستی»، «سلام»، «مرکز»، «ترانه‌های راه» و «برکت»، عناوین آلبوم‌های معروف این ستاره موسیقی جهان اسلام به شمار می‌رود.

سامی یوسف همچنین در آهنگ «در بهشت»، اقدام به تک‌خوانی در وصف حب اهل علیهم السلام بدون استفاده از آلات موسیقی کرده است. کلمات این آهنگ برگرفته از میراث اسلامی است و قدیمی‌ترین مصادر کلمات این اثر به قرن ۱۷ میلادی برمی‌گردد که از نظر برخی مربوط به عصر اندلس است.

 این خواننده شناخته شده بین‌المللی و از چهره‌های حامی مقاومت و ملت مظلوم غزه و فلسطین؛ پس از جنگ 12 ر.زه نیز در برابر رژیم صهیونیستی ایستاد و از مردم ایران دفاع کرد. این خواننده بین‌المللی بارها از مردم غزه و ایران در برابر رژیم صهیونیستی حمایت کرده است.

 

انتهای پیام