صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۲۰۱۷
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹

فرمانده انتظامی فارس از برگزاری سی‌اُمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان پایور و وظیفه فرماندهی انتظامی کل کشور به یاد شهدای امنیت و اقتدار در جوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس، سردار عزیزالله ملکی، فرمانده انتظامی فارس امروز، چهارم شهریور بیان کرد: سی‌اُمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان پایور و وظیفه فراجا در آبان‌ماه سال جاری و به میزبانی فرماندهی انتظامی فارس برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به نامگذاری این دوره از مسابقات به یاد شهدای امنیت و اقتدار گفت: ارتباط بین شهدا و قرآن در آموزه‌های اسلامی بسیار عمیق است؛ شهدا تفسیر عملی آموزه‌های قرآنی هستند و این دوره به یاد آن‌ها برگزار می‌شود.

فرمانده انتظامی فارس افزود: این مسابقات در ۱۳ رشته شامل حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، ۱۵ جزء، ۱۰ جزء، ۵ جزء و ۳ جزء، همچنین قرائت تحقیق، ترتیل، اذان، درک مفاهیم سطح ۱ و ۲، مفاهیم نهج‌البلاغه و مناجات‌خوانی برگزار خواهد شد و ۱۵ نفر از داوران و اساتید بین‌المللی قرآن کریم داوری این دوره را برعهده دارند.

ملکی ادامه داد: سی‌اُمین دوره مسابقات با حضور ۳۰ هزار نفر در مراحل یگانی، شهرستانی و استانی برگزار شده که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است. از این تعداد دو هزار نفر به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و ۳۰۰ نفر از آنان با ارزیابی داوران بین‌المللی به مرحله کشوری رسیده‌اند که در نهایت ۶۰ نفر از برگزیدگان ممتاز به مسابقات قرآن نیروهای مسلح که پایان سال جاری به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود اعزام خواهند شد.

وی اضافه کرد: امسال دو رشته «مفاهیم نهج‌البلاغه» و «مناجات‌خوانی» نیز به مسابقات اضافه شده است که به تدبیر فرمانده کل انتظامی و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا برای تعمیق انس کارکنان با معارف قرآن و عترت پیش‌بینی شده است.

فرمانده انتظامی فارس با اشاره به اینکه در حاشیه این مسابقات محفل انس با قرآن کریم در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با حضور متسابقین، اساتید، چهره‌های برجسته قرآنی و عموم مردم برگزار خواهد شد، گفت: تفاوت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها در بُعد مکتبی و انقلابی بودن آن‌هاست.

وی افزود: با تدابیر فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران سردار احمدرضا رادان و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا حجت‌الاسلام والمسلمین علی شیرازی، جلسات تلاوت و دوره‌های توانمندسازی قاریان و حافظان قرآن کریم در سراسر کشور برگزار می‌شود و این امر زمینه پرورش نخبگان قرآنی در سطح انتظامی کشور را فراهم کرده است.

ملکی تصریح کرد: یکی از مطالبات همیشگی رهبر معظم انقلاب ساخت انتظامی در تراز جامعه قرآنی و انقلاب اسلامی است و برگزاری چنین برنامه‌هایی کمک شایانی به تحقق این هدف خواهد کرد.

فرمانده انتظامی فارس تأکید کرد: مسابقات قرآنی انتظامی کشور با هدف تحقق اندیشه‌های امام خمینی(ره)، منویات رهبر معظم انقلاب، ترویج سبک زندگی قرآنی و شناسایی و تشویق کارکنان مستعد برگزار می‌شود و امروز شاهد توفیقات ارزشمندی در این عرصه هستیم.

انتهای پیام