صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۲۵۵۹
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از کمک بیش از ۱۷ میلیارد تومانی خیرین در آبرسانی به روستاهای استان خبر داد.

فرهاد بختیاری فر، مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، از کمک ۱۷ میلیارد و ۵۲۱ میلیون تومانی خیرین همدانی در حوزه شبکه آبرسانی استان خبر داد و اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بنیادهای مختلف نیکوکاری همکاری می‌کند که در راستای خدمت‌رسانی به مردم در حوزه آب و فاضلاب موثر هستند.

وی بنیاد نیکوکاری ابراهیمی، بنیاد برکت و بنیاد علوی را از جمله خیرین حقوقی در این راستا عنوان کرد و گفت: بنیاد نیکوکاری ابراهیمی در مدت زمان دو سال ۶۲ روستا، بنیاد برکت یک روستا و بنیاد علوی نیز ۶ روستا را در حوزه کمک به آبرسانی پوشش داده است. همچنین مشارکت مردمی، شورا و دهیار در پروژه‌های ابراهیمی، شرکت صبا نور صالح‌آباد و همچنین اهدای زمین نیز در زمره فعالیت‌های خیرین در حوزه آبرسانی قرار می‌گیرد که در طول مدت دو سال محقق شده است.

بختیاری فر اضافه کرد: اجرای ۵۴ کیلومتر شبکه آبرسانی و خط انتقال و تامین ۱۵ باب مخزن به ارزش بیش از ۷ میلیارد تومان در مدت زمان یاد شده توسط بنیاد نیکوکاری ابراهیمی محقق شده است. همچنین حفر و تجهیز یک حلقه چاه و اجرای یک کیلومتر خط انتقال نیز به ارزش ۲ میلیارد تومان نیز توسط شرکت صبانور صالح آباد انجام گرفته است.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه یکی از بنیادهای نیکوکاری که در شبکه آبرسانی استان فعال بوده بنیاد برکت است افزود: این بنیاد اجرای ۱/۲کیلومتر شبکه و یک باب مخزن و همچنین اهدای یک دستگاه بیل مکانیکی را در کارنامه خود دارد که ارزش این دو اقدام بنیاد برکت به ۲ میلیارد تومان می‌رسد.

وی ادامه داد: اجرای حفر ۶ حلقه چاه و ۱/۳ خط انتقال به ارزش ۳ میلیارد تومان توسط بنیاد علوی انجام گرفته است.

بختیاری فر از حفر ۹ حلقه چاه و ۱۶ کیلومتر شبکه آبرسانی در مدت زمان یاد شده خبر دادوگفت: این اقدام از محل مشارکت مردمی در شهرستان رزن انجام گرفته که دو میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان هزینه بر بوده است.

وی در پایان گفت: اهدای ۱۶ قطعه زمین نیز از جمله فعالیت‌های خیرین در حوزه آبرسانی در استان است که ارزش ریالی آن به ۸۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

انتهای پیام