صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۳۳۶۷
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲

به مناسبت هفته وحدت و همزمان با هفته دفاع مقدس، پویش ملی فرهنگی و رسانه‌ای «مثل پیامبر(ص)» با هدف ایجاد روحیه ایثار و نوع‌دوستی و تقویت همبستگی ملی در میان اقشار مختلف مردم در استان کرمانشاه آغاز می‌شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، به مناسبت هفته وحدت و همزمان با هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، پویش ملی فرهنگی و رسانه‌ای «مثل پیامبر(ص)» با هدف ترویج ارزش‌های اخلاقی و دینی در کرمانشاه آغاز می‌شود.

این پویش ملی با الهام از سیره پیامبر اکرم(ص) و آموزه‌های اخلاقی آن حضرت با هدف ایجاد روحیه ایثار و نوع‌دوستی و تقویت همبستگی ملی در میان اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود.

برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی در حوزه اخلاق و زندگی پیامبر(ص)، برپایی مسابقات فرهنگی و رسانه‌ای در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی، تولید و انتشار محتوا‌های دیجیتال آموزشی و الهام‌بخش در شبکه‌های اجتماعی، پویش‌ها و برنامه‌های ادبی با محوریت ارزش‌های اخلاقی و ایثار از جمله برنامه‌های اجرایی مرتبط با برگزاری این پویش سراسری است.

بسیجیان پایگاه‌های مقاومت اقشار بسیج استان کرمانشاه برای شرکت در این پویش سراسری می‌توانند برنامه‌های خود را براساس رویداد ابلاغی در گروه فتح قله‌های استان (بانوان و آقایان) ارسال کنند. بازه زمانی ارسال آثار به این پویش از ۱۴ شهریور الی ۷ مهرماه اعلام شده است.

انتهای پیام