صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۳۳۷۹
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵

رهبر جنبش انصارالله با تأکید بر تداوم پیروی مردم یمن از سیره پیامبر اسلام (ص) و آموزه‌های قرآن گفت: مردم یمن پرچم جهاد را در برابر طاغوت زمانه، صهیونیسم جهانی و حامیان فاسد آن همچون آمریکا برافراشته‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن، در سخنانی به مناسبت میلاد پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله، بر بی‌نظیر بودن این مراسم در یمن تأکید کرد و آن را نشانه‌ای از ایمان ملت دانست. وی این روز را فرصتی برای شکرگزاری، تقویت ایمان و نیکوکاری عنوان کرد.

الحوثی در ادامه به تجاوز اسرائیل به نوار غزه با حمایت آمریکا اشاره کرد و آن را «جنایت قرن و رسوایی دوران کوتاهی‌کنندگان» خواند. او افزود که رنج مردم فلسطین به حدی رسیده که حتی شیر کودکان از آنان دریغ می‌شود و دشمن اسرائیلی روزانه به مسجدالاقصی و کرانه باختری تجاوز می‌کند. وی ضمن انتقاد از سکوت برخی مسلمانان، هشدار داد که کوتاهی و همدستی با دشمن پیامدهای خطرناکی دارد.

رهبر انصارالله تأکید کرد: برنامه‌های اسرائیل محدود به فلسطین نیست، بلکه هدف آن تغییر خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است. وی افزود: تمام گزینه‌ها و جایگزین‌هایی که امت بر آنها تکیه کرده شکست خورده است و تنها نور الهی قادر است بشریت را از جاهلیت رهایی بخشد.

حمایت آمریکا و غرب از تجاوز صهیونیستی

رهبر انصارالله یمن افزود: این تجاوز با حمایت آمریکا و پشتیبانی غرب انجام می‌گیرد و کشور‌های غربی و اروپایی نیز در این نسل‌کشی شریک هستند. این جنایت با مجهزترین تجهیزات نظامی صورت می‌گیرد و میلیون‌ها انسان از جمله کودکان و سالخوردگان دچار گرسنگی شده‌اند. این جنایت قرن و شرمساری دوران معاصر برای کسانی است که پشت کرده‌اند.

وی تأکید کرد: مجموع شهدا، مجروحان و مفقودان در نوار غزه از زمان تجاوز به بیش از ۲۳۰ هزار نفر رسیده است. در بیش از ۶۹۰ روز گذشته، هر روز افرادی شهید یا مجروح می‌شوند و برخی دیگر نیز به دلیل گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند. حتی کودکان از شیر خشک محروم هستند.

 

الحوثی ادامه داد: حرمت مسجد مبارک الاقصی به صورت روزانه نقض می‌شود و تهدید به تخریب آن همچنان وجود دارد. ما شاهد انواع تجاوزات به ملت فلسطین در کرانه باختری و سایر مناطق فلسطین هستیم و صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند حق بازگشت به سرزمین فلسطین را از مسلمانان سلب کنند.

بی‌تفاوتی برخی کشور‌های اسلامی

وی تصریح کرد: بسیاری از امت عربی و اسلامی در قبال این تحولات بی‌تفاوت هستند و به مسئولیت دینی و اخلاقی خود پشت کرده‌اند. برخی دیگر نیز با دشمن همدستی می‌کنند و او را به ارتکاب جنایات بیشتر تشویق می‌کنند. این مظلومیت بزرگ و نحوه برخورد مسلمانان با آن بیانگر سقوط دینی و اخلاقی امت اسلامی و عربی است.

الحوثی با هشدار نسبت به خطر جنگ نرم گفت: یهودیان و صهیونیست‌ها جنگ نرمی را علیه دو میلیارد مسلمان به کار گرفته‌اند که باعث ذلت، حقارت و تسلیم این امت شده است؛ در حالی که تعداد صهیونیست‌ها اندک است.

رهبر انصارالله تأکید کرد: صهیونیست‌ها فقط به اشغال فلسطین و نسل‌کشی ملت فلسطین بسنده نمی‌کنند. آنها علناً طرح‌هایی، چون خاورمیانه جدید و اسرائیل بزرگ را مطرح کرده‌اند تا کل منطقه را تحت سلطه اهداف پلید خود قرار دهند.

الحوثی گفت: بی‌تفاوتی، تسلیم، ذلت و حقارت بسیاری از حکومت‌ها و رژیم‌های عربی و اسلامی موجب جسارت بیشتر رژیم صهیونیستی در ارتکاب جنایات شده است. این وضعیت بسیار خطرناک است و امت اسلامی را به سمت نابودی و سرسپردگی در برابر بدترین دشمن خود سوق می‌دهد.

 

مسئولیت امت اسلامی در برابر جنایات صهیونیست‌ها

عبدالملک بدرالدین الحوثی با تأکید بر لزوم عمل امت اسلامی به مسئولیت‌های خود گفت: امت اسلامی نباید از انجام مسئولیت در مسیر جهاد و مقابله با شرارت و فساد جنایتکاران صهیونیستی شانه خالی کند. پشت کردن به قرآن کریم و اقتدای نکردن به رسول خدا (ص) پیامد‌های سنگینی در دنیا و آخرت خواهد داشت.

رهبر انصارالله افزود: این مناسبت مبارک میلاد پیامبر اکرم (ص) و نهضت بزرگی که ایشان آغاز کردند، چهره تاریخ را تغییر داد و طاغوتیان را به زیر کشاند. چنین مراسمی باید منبع الهام باشد تا راهی به سوی نجات امت گشوده شود و ملت‌ها زیر پرچم هدایت حرکت کنند؛ پرچمی که تا روز قیامت ادامه خواهد داشت.

الحوثی با اشاره به آیات قرآن کریم بیان کرد: دشمنان می‌خواهند نور خدا را خاموش کنند، اما خداوند آن را تقویت و پیروز می‌گرداند. تمام مسیر‌هایی که امت اسلامی به جز اسلام و قرآن در پیش گرفته‌اند با شکست مواجه شده و هیچ نتیجه‌ای نداشته است. پس هیچ راه نجاتی جز بازگشت به قرآن و رسول خدا وجود ندارد.

وی در ادامه به میلاد پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: رسول خدا (ص) از ذریه اسماعیل (ع) بودند که در مکه مکرمه و در سال عام‌الفیل متولد شدند؛ سالی که مشرکان قصد نابودی کعبه را داشتند. این نشانه‌ها بیانگر فراهم شدن زمینه رسالت و تولد پیامبری بود که جهان را متحول ساخت.

رهبر انصارالله یمن یادآور شد: پیامبر اکرم (ص) در پرتو حفاظت و عنایت خداوند رشد و نمو یافتند. پس از پدر و مادر، پدربزرگ و سپس عموی ایشان ابوطالب سرپرستی و حمایت از رسول خدا را بر عهده داشتند. پیامبر در بالاترین سطح امانت‌داری، حکمت و مکارم اخلاق بودند و همان‌طور که قرآن می‌فرماید، دارای بزرگ‌ترین اخلاق بودند.

الحوثی همچنین خاطرنشان کرد: خداوند وعده داده است که مؤمنان در صورت حرکت بر اساس مسیر پیامبر نجات خواهند یافت. پیامبر اکرم (ص) برای هدایت همه اقشار جامعه اصرار داشتند و در این راه رنج‌های بسیاری را متحمل شدند. تنها راه نجات امت اسلامی پایبندی به نور خدا، قرآن و سنت رسول الله است.

وی افزود: رسول خدا (ص) در مدینه کوشید جامعه‌ای مبتنی بر قرآن و نور الهی بنا کند؛ جامعه‌ای که مستضعفان را نجات دهد و مؤمنان را به اقتدا به ایشان فراخواند. اما مشرکان، یهودیان و مسیحیان با تمام ابزار‌های نظامی و تبلیغاتی در برابر اسلام ایستادند و حتی قصد ترور پیامبر را داشتند. مسلمانان در این مسیر شکنجه و ظلم بسیاری را متحمل شدند.

رهبر انصارالله تصریح کرد: اسلام ثابت کرد که شکست‌پذیر نیست. هر امتی که به آن پایبند باشد، از قدرت و پیروزی برخوردار خواهد شد. در مقابل، رژیم‌ها و نیرو‌های مخالف اسلام با وجود برخورداری از امکانات مالی و نظامی فراوان و بهره‌گیری از نیرنگ و فریبکاری، به شکست انجامیدند؛ همانند یهودیانی که با قلعه‌ها و تجهیزات خود علیه رسول خدا جنگیدند و در غزوه احزاب شکست خوردند.

الحوثی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) با هدایت الهی توطئه‌های یهود و مشرکان را در سطحی بزرگ به شکست کشاند. ایشان در برابر جنگ نرم مشرکان نیز ایستادگی کرد و وابستگی مسلمانان به دشمنان را تحریم نمود. در جامعه اسلامی، منافقانی حضور داشتند که با مشرکان در ارتباط بودند و خداوند پیامبر را مأمور کرد تا با کفار و منافقان مبارزه کند و بر آنان سخت بگیرد؛ جایگاه آنان جز جهنم نبود.

وی گفت: رسول خدا (ص) توانست شبه جزیره عربستان را از پلیدی مشرکان، منافقان و یهودیان پاکسازی کند. غزوه‌های بنی‌یقاع، بنی‌قریظه و خیبر ضربات سختی بر یهودیان وارد کرد. پیامبر حتی در برابر امپراتوری روم ایستاد و مسلمانان را به سطحی از آمادگی رساند که بتوانند فتوحات بسیاری رقم بزنند. با فتح مکه، مردم دسته‌دسته به اسلام گرویدند و نور عدالت و قدرت اسلام در سراسر منطقه گسترش یافت.

الحوثی گفت: خداوند در قرآن فرموده است که اگر مؤمنان از دین خود بازگردند، خداوند قومی دیگر را جایگزین آنان می‌کند؛ کسانی که خدا را دوست دارند و در راه او جهاد می‌کنند و از سرزنش هیچ سرزنش‌کننده‌ای نمی‌هراسند. عزت از آن خدا، پیامبر و مؤمنان است. ولایت و سرپرستی در اسلام تنها از آنِ خدا، رسول او و مؤمنان است.

تجلیل از مقاومت مردم یمن

عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، با تأکید بر تداوم پیروی مردم یمن از سیره پیامبر اسلام (ص) و آموزه‌های قرآن، اعلام کرد: یمنی‌ها پرچم جهاد در برابر طاغوت زمانه، دشمن صهیونیستی و حامیان آن از جمله آمریکا را بر دوش خواهند کشید.

وی همچنین حمایت قاطع خود را از ملت فلسطین و مقاومت در برابر جنایات رژیم صهیونیستی ابراز داشت.

الحوثی با اشاره به مسیر یمنی‌ها در پیروی از پیامبر اسلام (ص) و پایبندی به قرآن گفت: مردم یمن پرچم جهاد را در برابر طاغوت زمانه، صهیونیسم جهانی و حامیان فاسد آن همچون آمریکا برافراشته‌اند و بر این مسیر استوار خواهند ماند.

وی با تأکید بر ضرورت پشتیبانی همه‌جانبه از فلسطین تصریح کرد: از همه مسلمانان و وجدان‌های بیدار در سراسر جهان می‌خواهیم که در کنار ملت فلسطین بایستند و در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت نکنند؛ رژیمی که مرتکب نسل‌کشی شده و دو میلیون انسان را به گرسنگی کشانده است؛ جنایتی که ننگی برای بشریت محسوب می‌شود.

رهبر انصارالله یمن در ادامه افزود: از اهل کتاب در سراسر جهان می‌خواهیم که به دعوت الهی پاسخ دهند؛ دعوتی که قرآن کریم آن را «بهترین و برترین دعوت» می‌خواند؛ یعنی پرستش خدای یگانه، پرهیز از شرک و نفی سرپرستی غیر از خداوند.

الحوثی خاطرنشان کرد: مسلمانان باید با اقدامات عملی، مسیر پیامبر اسلام (ص) را زنده کنند و با پاسخ‌گویی به ندای الهی، محبت و عشق خویش را به رسول خدا نشان دهند.

وی در پایان با دعا برای قبولی اعمال و پاداش الهی برای برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران مراسم گرامی‌داشت، از نقش رسانه‌ها و دست‌اندرکاران انتقال مردم به میادین تجمع قدردانی کرد و گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم که ما را پیروز گرداند و ملت فلسطین را به پیروزی برساند.

انتهای پیام