صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۳۷۵۸
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) سیمرغ از مشارکت ۲۵ میلیارد ریالی خیرین در سپرده‌گذاری صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران، سیدجواد مصلحی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) سیمرغ اظهار کرد: در پنج ماهه سال جاری خیرین این شهرستان مبلغ ۲۵ میلیارد ریال در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت سپرده‌گذاری کردند.

وی افزود: با دو برابر مجموع مبلغ سپرده‌گذاری، به ۴۲ نفر از مددجویان و نیازمندان شهرستان تسهیلات پرداخت شد. 

مصلحی با اشاره به اهمیت توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه و بهره‌مندی از ظرفیت حداکثری خیرین در اعطای تسهیلات به نیازمندان در قالب سپرده‌گذاری و طرح قرض ماندگار  تصریح کرد: خیرین حقیقی و حقوقی (مساجد، مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و...) می‌توانند با سپرده‌گذاری و تعامل و هم‌افزایی با صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، این نهاد را در رفع مشکلات نیازمندان و مددجویان تحت حمایت یاری کنند. 

وی بیان کرد: در شهرستان سیمرغ ۸۷۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند و از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام