صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۳۸۶۳
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات مربوط به ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) در قائم‌شهر، خواستار تعیین تکلیف فوری وضعیت آن شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی اداره کل  اوقاف و امور خیریه مازندران، آیت‌الله علی معلمی،  عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با اعضای ستاد هفته وقف استان، با بیان این‌که کار مدیران اوقاف شبیه به دستگاه قضایی است، بر لزوم حفظ و عمل به وقف و عدم تضییع حقوق واقفان و موقوفات تأکید کرد.
 
وی با اعلام این‌که عمده موقوفات پیشین مربوط به سیدالشهدا(ع) بوده است، از وقف‌های جدید با مصادیق خیرات متنوع ابراز خرسندی کرد و آن را ارزشمند دانست.
 
آیت‌الله معلمی با اشاره به مشکلات مربوط به ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) در قائم‌شهر، خواستار تعیین تکلیف فوری وضعیت آن از سوی مدیران دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران شد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حکم قضایی اوقاف برای احیای ساختمان این امامزاده و صورت‌جلسه‌ای که بین اوقاف، بیمارستان رازی و دانشگاه علوم پزشکی مازندران منعقد شده، دانشگاه علوم پزشکی را به اجرای تعهدات خود فراخواند و تأکید کرد در صورت عدم تمکین، اوقاف باید از طریق مراجع قضایی حق و حقوق امامزاده را پیگیری و دریافت کند.
 
 
تعیین‌تکلیف ۲۲۱۰ پرونده حقوقی موقوفات
 
در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران، گزارشی از اقدامات این نهاد ارائه داد. 
 
وی به تعیین تکلیف ۲۲۱۰ پرونده حقوقی موقوفات و دریافت ۱۱۶۶ سند مالکیت به مساحت ۳۸۴۶۰ هکتار اشاره کرد و هدف از این اقدامات را تثبیت مالکیت و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی دانست.
 
حیدری‌جناسمی از صرف ۱۰۷ میلیارد تومان در یک سال اخیر برای امور خیریه، اجتماعی، مساجد و بقاع متبرکه خبر داد. 
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به وضعیت امامزاده یوسف‌رضا(ع) خاطرنشان کرد: با وجود حکم قضایی و ۱۳ سال تعامل با مجموعه علوم پزشکی و بیمارستان رازی، متأسفانه هیچ همکاری از سوی مسئولان علوم پزشکی استان صورت نگرفته است و با وجود امضای صورت‌جلسه، ماه‌هاست که هیچ پیشرفتی در اجرای تفاهم‌ها مشاهده نشده است.
انتهای پیام