صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۰۲۰
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: پویش ملی «همه حاضر» می‌کوشد تا هیچ دانش‌آموزی به‌خاطر نداشتن نوشت‌افزار، در روز بازگشایی مدارس غایب نباشد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی بهزیستی چهارمحال‌و‌بختیاری، معصومه محمدی، مدیرکل بهزیستی چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به اینکه پویش ملی «همه حاضر» می‌کوشد تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل نداشتن نوشت‌افزار، در روز بازگشایی مدارس غایب نباشد، از همه هموطنان خیر و نیکوکار دعوت کرد تا از پویش همه حاضر که به منظور تأمین لوازم‌‌التحریر دانش‌آموزان در حال اجراست، با مشارکت مالی خود، حمایت کرده  تا هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل محروم نماند. 
 
مدیرکل بهزیستی استان افزود: ایجاد شرایط مطلوب برای ادامه تحصیل کودکان تحت پوشش همواره یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان بهزیستی است که هرساله با اتکا به ظرفیت شرکت‌ها، مؤسسات خیریه و مردم نوع‌دوست استان تحقق می‌یابد. 
 
محمدی با اشاره به اینکه پویش همه حاضر همزمان با فرارسیدن سال تحصیلی جدید و با هدف تهیه و تأمین نوشت افزار، پوشاک، کیف و کفش ویژه دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی از شهریور تا پایان مهرماه برگزار می‌شود، بیان کرد: مردم و خیران می‌توانند وسایل و ملزومات آموزشی را به ادارات بهزیستی در شهرستان‌ها یا مؤسسات خیریه تحت نظارت این اداره‌کل تحویل دهند، تا به‌دست دانش‌آموزان نیازمند برسد. همچنین می‌توانند کمک‌های مالی خود را به شماره حساب ۴۱۶۹۰۳۴۵۴۱۷۸۱۰۴۱ و یا شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۹۵۴۱۶۰۵۸ (به‌نام مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان) واریز کنند.
انتهای پیام