صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۰۹۴
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه قرآن‌کریم مهم‌ترین عامل اتحاد مسلمانان است، گفت: اگر مسلمین با محوریت خدای واحد گرد آیند، اختلافات کنار گذاشته می‌شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، نخستین مسابقه بزرگ قرائت قرآن با محور بزرگداشت یاد و خاطره شهدای جنگ اخیر و شهدای غزه پیش از ظهر امروز ۱۷ شهریورماه در کرمانشاه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس‌الله جلیلیان، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه با تبریک هفته وحدت با بیان اینکه این ایام نورانی فرصتی ارزشمند برای بهره‌مندی از برکات میلاد نبی مکرم اسلام(ص) است، اظهار کرد: باید تمام مسلمین از این روز‌ها توشه معنوی بردارند.

وی با اشاره به اینکه وحدت میان مسلمین یک اصل قلبی و ایمانی است و تحمیل عقیده به یکدیگر نیست و توجه به اصول و مشترکات است، افزود: براساس فتوای مقام معظم رهبری و علما، هرگونه توهین به مقدسات شیعه یا اهل سنت حرام شرعی است و شکستن وحدت خط قرمز جامعه اسلامی است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه قرآن‌کریم عامل اتحاد میان مسلمانان است، گفت: اگر مسلمانان با محوریت خدای واحد گرد هم آیند، اختلافات کنار گذاشته می‌شود.

وی به جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین به ویژه مردم مظلوم غزه اشاره کرد و افزود: دشمنان دین اسلام امروز با ایجاد گروه‌های تکفیری، چون داعش و جریانات وابسته نظیر تشیع لندنی تلاش می‌کنند که بین مسلمانان اختلاف ایجاد کنند.

حجت‌الاسلام جلیلیان با بیان اینکه امت اسلامی باید در برابر فتنه دشمنان کتحد باشند، اظهار کرد: اگر اتحاد باشد امروز شاهد این فجایع و ظلم‌ها نبودیم.

وی به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب و تأکید معظم‌له بر حفظ وحدت اشاره کرد و گفت: بالاترین مؤلفه قدرت امروز ایران اسلامی، اتحاد مقدس ملی است و این همان عاملی است که موجب شد تا محاسبات دشمن در ماجرای اخیر ایران غلط از آب درآید.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: باید در سایه عمل به قرآن کریم و تبعیت از ولایت فقیه اتحاد ملی را حفظ کنیم و امید در سایه این وحدت و همدلی به عزت و اقتدار روزافزون برسیم.

انتهای پیام