صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۵۵۰
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲

نشست بین‌المللی بررسی نسل‌کشی در غزه و تهدیدها علیه اماکن مقدس فلسطین در استانبول برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، نشست بین‌المللی با موضوع «توجه به نسل‌کشی در غزه و تهدیدها علیه اماکن مقدس در سرزمین‌های مقدس» روزهای پنج‌شنبه و جمعه(20 و 21 شهریور) با حضور علما، رهبران سیاسی و فعالان از کشورهای مختلف و با همکاری چند نهاد اسلامی و بین‌المللی در استانبول برگزار شد.

این نشست دو روزه در کاخ چراغان به مدیریت رئیس مجمع مسلمانان اروپا برگزار شد و در آن موضوعاتی همچون حفاظت از اماکن مقدس فلسطین، نقض‌های صورت‌گرفته در سرزمین‌های اشغالی و همبستگی جهانی مورد بررسی قرار گرفت.

در این برنامه که با تلاوت قرآن کریم آغاز شد، رهبران احزاب و شخصیت‌های سیاسی ترکیه بر ضرورت توقف فوری حملات اسرائیل و اقدامات عملی در برابر آن تأکید کردند. آنان وضعیت کنونی غزه را مصداق بارز نسل‌کشی دانستند.

همچنین یک عضو پارلمان ترکیه، بر مشروعیت مقاومت فلسطین و اهمیت میزبانی چنین رویدادهایی در ترکیه تأکید کرد.

بخش دوم برنامه روز جمعه در استان «شانلی‌اورفا» ادامه یافت و بر حمایت از حقوق ملت فلسطین متمرکز و با ارائه مباحثی از سوی سخنرانان در این زمینه همراه بود.

انتهای پیام