صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۶۵۶
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲

امام جمعه موقت کامیاران گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل مقاومت می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت از کردستان، ماموستا ملا محمد فلاحی، امام جمعه موقت کامیاران امروز، 21 شهریور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع کامیاران  به معجزات پیامبر اسلام (ص) اشاره کرد و گفت: در شب معراج، پیامبر سه نور را از آسمان مشاهده کردند. پیامبر (ص) از خداوند پرسید که این نورها چیستند.

وی با اشاره به اینکه  خداوند در پاسخ فرمودند اولین نور، آیة الکرسی است که صفتی از صفات خداوند است و هر کسی که این آیه را بخواند، در روز قیامت بدون پرده و حجاب با خداوند سخن خواهد گفت، افزود: دومین نور، سوره یاسین است که در آن هشتاد آیه وجود دارد و در هر یک از این آیات، رحمت الهی نهفته است.

امام جمعه کامیاران بیان کرد: هر کسی که این سوره را بخواند، بیست رحمت آن در زندگی، بیست رحمت دیگر در هنگام فوت، بیست رحمت در قبر و بیست رحمت دیگر در روز قیامت شامل حال او خواهد شد.

به گفته وی، سومین نور، سوره توحید است که هر کسی که آن را بخواند، در روز قیامت از چهار نهر بهشتی شامل آب گوارا، شیر، شراب و عسل بهره‌مند خواهد شد.

ماموستا فلاحی در ادامه با تأکید بر اهمیت این سوره‌ها، از مسلمانان خواست تا از این دستورات بهره‌برداری کنند تا در روز قیامت از رحمت و برکات آن‌ها بی‌نصیب نمانند.

وی با تبریک هفته وحدت اظهار کرد: امروز مسلمانان به وحدت نیاز مبرم دارند. اگر وحدت نباشد، دشمن می‌تواند به راحتی میان مسلمانان نفوذ کند و اهداف خود را پیاده کرد.

ماوستا فلاحی افزود: اختلافات و توهین‌ها فقط دشمنان را خوشحال کرده و اهداف آن‌ها را برآورده کرده است. امروز جبهه کفر علیه مسلمانان قد علم کرده است و تمام تلاش خود را برای اذیت و آزار مسلمانان به کار می‌برد. کشورهای عربی، که هم‌پیمانان آمریکا هستند، در مواجهه با اسرائیل کمترین حمایتی از خود نشان نداده‌اند.
وی تأکید کرد: تنها جمهوری اسلامی ایران است که در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل ایستاده است و بر لزوم اتحاد مسلمانان در مقابله با جبهه کفر تأکید کرد.

در پایان نماز جمعه این هفته، امام جمعه اهل تشیع کامیاران نیز همراه با نمازگزاران و مسئولان، در مسجد جامع حضور یافتند که نماد وحدت عملی مسلمانان در این منطقه به شمار می‌رود.

انتهای پیام