صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۸۲۶
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
آیت‌الله محمدی لائینی بیان کرد:

نماینده ولی فقیه در مازندران بر حفظ بنیه اصلی سپاه و بسیج، یعنی بنیه اعتقادی و جذب بیشتر جوانان به سپاه تأکید و عنوان کرد: .سپاهی و بسیجی ازصمیم دل دست به ایثار می زنند.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران در دیدار با سردار محمدرضا موحد، فرمانده جدید سپاه کربلا ضمن تبریک انتصاب ایشان به فرماندهی سپاه کربلا مازندران، با اشاره به سوابق و تجربیات وی در سپاه قم گفت: امیدواریم روحیه معنوی و انگیزه‌های الهی ایشان پشتوانه‌ای ارزشمند برای سپاه در مازندران باشد.  
 
وی با اشاره به سابقه درخشان سپاه کربلای مازندران در دوران هشت سال دفاع مقدس و جایگاه کنونی آن، بر توانمندی و روحیه انقلابی بسیج و سپاه مازندران تأکید کرد و افزود: سپاهیان و بسیجیان مازندران با جان و دل ایثار می‌کنند و شما نیز به‌زودی شاهد این ویژگی‌ها خواهید بود. 
 
آیت‌الله محمدی لائینی بیان کرد: رفتار با بدنه مردمی بسیج باید توأم با احترام و محبت باشد، چراکه بسیج چیزی جز محبت و احترام نمی‌خواهد.
 
نماینده ولی‌ فقیه در مازندران با اشاره به جایگاه بسیج در اندیشه امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: اگر با همان سرعتی که امام انتظار داشتند پیش می‌رفتیم، امروز وضعیت بسیار بهتری داشتیم.
 
وی، کوتاهی در توجه به بسیج را از عوامل عقب‌ماندگی دانست و یادآور شد: امام راحل نسبت به عواقب این کوتاهی هشدار داده بودند.
 
وی، رشد کمی و کیفی بسیج را اولویت اصلی فرمانده جدید سپاه کربلا عنوان کرد و گفت: گزارش اصلی عملکرد باید بر محور میزان این رشد ارائه شود.
 
آیت‌الله محمدی لائینی همچنین با تأکید بر لزوم جذب بیشتر جوانان به سپاه اظهار کرد: مازندران ظرفیت بالای جمعیت جوان را دارد و باید از این فرصت بهره برد، زیرا امنیت مهم‌ترین مسئله کشور است.
 
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از بلاتکلیفی نیروهای داوطلب پس از سال‌ها خدمت، بر شفاف‌سازی وضعیت استخدام آن‌ها از ابتدا تأکید کرد و در ادامه، صرفه‌جویی و صیانت از بیت‌المال را از وظایف اصلی سپاه برشمرد.
 
نماینده ولی فقیه در مازندران از عملکرد بسیج سازندگی در جبران ناکارآمدی برخی دستگاه‌ها قدردانی کرد و افزود: افتخار سپاه و بسیج، تکیه بر اعتقاد و عشق است و همین سرمایه، آن‌ها را ممتاز ساخته است.
انتهای پیام