صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۸۹۱
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: برای موفقیت در تبلیغ لازم است طلاب مستعد علاوه بر دروس حوزه، در سایر رشته‌ها نیز مطالعه کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد واعظی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز، یکشنبه 23 شهریور از کتابخانه تخصصی ادبی و هنری سازمان هنری رسانه‌ای اشراق بازدید کرد. 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این بازدید که مسعود معینی‌پور، رئیس کتابخانه مجلس نیز حضور داشت، گفت: از نوجوانی علاقه ویژه به کتاب داشتم و هر هفته دو کتاب می‌خواندم.

واعظی افزود: دامنه مطالعاتم گسترده بود. هم رمان می‌خواندم و هم کتاب‌های دینی. کتاب‌های دینی را از کتابخانه مسجد لرزاده می‌گرفتم. نزدیک خانه‌ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بود. رمان را از کتابخانه آنجا امانت می‌گرفتم. 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: برای موفقیت در امر تبلیغ لازم است طلاب هم دروس حوزوی را خوب بخوانند و هم در سایر رشته‌ها مطالعه داشته باشند. 

در ابتدای این بازدید محمد شبستری، رئیس کتابخانه تخصصی ادبی و هنری اشراق ضمن بیان اینکه در چهلمین سال تاسیس کتابخانه هستیم گفت: در این کتابخانه بیش از ۷۵ هزار جلد کتاب نگهداری می‌شود. 

وی افزود: کتابخانه تخصصی ادبی و هنری از سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را زیر نظر معاونت فرهنگی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی آغاز کرد. 


این مجموعه ارزشمند هم‌اکنون در شمار کتابخانه‌های ممتاز و منحصر‌به‌فرد کشور قرار دارد. جایگاه ویژه کتابخانه و جامعیت و غنای منابع آن، پژوهشگـران و بخصوص طلاب مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی را از سطح شهر قم و حتی سطح کشور به این کتابخانه کشانده تا با بهره‌مندی از آن، مطالعه و پژوهش‌های خود را تعمق و تکامل بخشند. کتابخانه تخصصی ادبی و هنری علی‌رغم فضای کوچک و محدود خود، هر روز پذیرای بیش از ۸۰ نفر از اعضا و علاقه‌مندان به ادبیات و هنر، اعم از اساتید، طلاب و دانشجویان است.

شبستری به مشخصات کلی کتابخانه اشاره کرد و گفت: مجموعۀ کتابخانه شامل ۴۱۵۰۰ عنوان (حدود ۶۵۰۰۰ جلد) کتاب فارسی و بیش از ۱۶۰ عنوان نشریه تخصصی ادبی و هنری و ۲۵۰۰ مجلد نشریه صحافی‌شده است و کتاب‌ها به صورت رده‌بندی کنگره (LC) در نرم‌افزار سیمرغ سازماندهی شده‌اند.

وی افزود. بسیاری از این کتاب‌ها کمیاب یا نایاب هستند. کتاب‌هایی در این کتابخانه نگهداری می‌شود که حدود ۸۰ سال پیش چاپ شده‌اند. 

شبستری ادامه داد: علاوه بر کتاب، بیش از ۵۰ عنوان مجله ادبی و هنری در زمینه‌های مختلف به علاقمندان ارائه می‌شود. همچنین آرشیو خوبی از مجلات در کتابخانه وجود دارد که مورد رجوع محققین و علاقمندان است.

انتهای پیام