صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۱۹۴
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس گفت: روابط عمومی‌ها باید با نگاه تحول‌گرا و خلاق، از ابزارهای نوین ارتباطی به‌ویژه هوش مصنوعی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و هم‌افزایی با رسانه‌ها استفاده کنند.

به گزارش ایکنا از فارس، سومین جلسه دوره آموزشی «هوش مصنوعی در روابط عمومی» امروز دوشنبه، 24 شهریور با حضور روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری های استان فارس برگزار شد.

در این دوره که با هدف ارتقای دانش و توانمندسازی کارشناسان و مدیران روابط عمومی برگزار شد، محسن جوادی‌آزاد به عنوان مدرس اصلی به تشریح کاربردهای هوش مصنوعی در عرصه روابط عمومی و ارتباطات پرداخت. 

همچنین محسن هاشمی، رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان، مباحث آموزشی در حوزه فضای مجازی و نقش آن در آینده روابط عمومی را برای حاضران تبیین کرد.

محمدجواد برزگر، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس در حاشیه این نشست با تأکید بر ضرورت ورود روابط عمومی‌ها به عرصه فناوری‌های نوین گفت: ارتقای سطح علمی و تخصصی روابط عمومی‌ها ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و می‌تواند زمینه‌ساز تحولی جدی در نحوه تعامل دستگاه‌های اجرایی با افکار عمومی شود.

وی افزود: روابط عمومی‌ها باید با نگاه تحول‌گرا و خلاق، از ابزارهای نوین ارتباطی به‌ویژه هوش مصنوعی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و هم‌افزایی با رسانه‌ها استفاده کنند.

برزگر از تقدیر برای نخستین بار از پیشکسوتان حوزه روابط عمومی و ارتباطات استان خبر داد و گفت: این اقدام نمادی از توجه به نقش نسل‌های پیشین در ارتقای روابط عمومی‌هاست و می‌تواند الگویی برای تکریم و انتقال تجربیات به نسل‌های جدید باشد.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای استمرار این دوره‌ها اظهار کرد: براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان استانداری فارس و سازمان فضای مجازی سپاه فجر استان به امضا خواهد رسید، مباحث موردنیاز آموزشی با حضور اساتید برجسته تدوین و دوره‌های تخصصی برای روابط عمومی‌های استان برگزار خواهد شد. 

به گفته مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، در کنار آموزش‌های تخصصی، مدرک بین‌المللی معتبر نیز به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.

انتهای پیام