صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۲۵۷
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۶
۲۸ شهریورماه

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌ اسلامی استان لرستان از برگزاری راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در همه شهرهای استان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌ اسلامی استان لرستان  اظهار کرد: راهپیمایی جمعه‌ خشم و نصر در حمایت از مردم مظلوم غزه و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، جمعه ۲۸ شهریورماه بعد از اقامه نماز در میعادگاه‌های نماز جمعه سراسر استان برگزار می‌شود.

وی افزود: مسیر راهپیمایی در مرکز استان از مصلای الغدیر تا مقابل بیمارستان شهدای عشایر و هم‌زمان در تمام میعادگاه‌های نماز جمعه سراسر استان تا مسیرهای تعیین شده است.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: از عموم مردم استان دعوت می‌شود با حضور آگاهانه و شرکت در این راهپیمایی از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه حمایت و جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها را محکوم کنند.

حجت‌الاسلام غلامی با اشاره به اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در تاریخ بی‌سابقه است، بیان کرد: مردم مظلوم غزه امروز تحت ظلم دشمنان اسلام و ارزش‌های دینی قرار گرفته‌اند و به‌وسیله ظالمان و خونخواران جهان قتل‌عام می‌شوند.

وی گفت: جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی از طریق کشتار مستقیم و محاصره غذایی مردم مظلوم غزه همچنان ادامه دارد و مدعیان حقوق بشر در مقابل این جنایات خونین سکوت کرده‌اند.

انتهای پیام