صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۵۷۸
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
با فیلم‌های پایان هفته؛

این هفته تلویزیون با پخش مجموعه‌ای از فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی ایرانی، آخر هفته‌ای متفاوت برای مخاطبان رقم خواهد زد؛ آثاری از کارگردانان شناخته‌ شده‌ای چون کیومرث پوراحمد، کمال تبریزی و وحید نیکخواه‌آزاد که در ژانرهای متنوع دفاع مقدس، اجتماعی و خانوادگی ساخته شده‌اند.

به گزارش ایکنا، فیلم‌های سینمایی؛ «سوم شخص غایب»، «فرش باد»، «مجنون بی‌لیلی»، «قصه‌های مجید)»، «ساده» و...  در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۷ و ۲۸ شهریورماه از شبکه‌های مختلف سیما روی آنتن می‌روند. این آثار در ژانرهای اجتماعی، خانوادگی و دفاع مقدس ساخته شده‌اند و با حضور کارگردانان و بازیگران مطرح سینمای ایران، لحظاتی خاطره‌انگیز و متنوع برای مخاطبان تلویزیون رقم خواهند زد.

شبکه دو

فیلم سینمایی «سوم شخص غایب» به کارگردانی وحید نیکخواه آزاد، جمعه 28 شهریور ماه ساعت 07:45 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. داستان این فیلم درباره سعید پسر نوجوانی است که در شهر اصفهان زندگی می‌کند. مادر سعید فوت کرده و او همراه خواهر و پدر بد اخلاقش در یک خانه قدیمی زندگی می‌کند.  اکبر دست رنج، مرتضی حسینی و اکبر دبّاغیان در فیلم سینمایی «سوم شخص غایب» بازی کرده‌اند.

شبکه چهار سیما

فیلم سینمایی «فرش باد» به کارگردانی کمال تبریزی، جمعه 28 شهریور ماه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار روی آنتن می‌رود. در این فیلم خواهید دید: یک خانم طراح ژاپنی برای کارناوال سالانه شهر تاکایاما قصد دارد سفارش بافت یک فرش را به قالی‌بافان اصفهانی بدهد. اما به دلیل یک سانحه جان خود را از دست می‌دهد و سفارش نیمه‌کاره باقی می‌ماند. رضا کیانیان، تاکاآکی انوکی، فریبا کامران و فربد احمدجو در فیلم سینمایی «فرش باد» ایفای نقش کرده‌اند.

شبکه تهران سیما

فیلم سینمایی «مجنون بی لیلی» به کارگردانی «جهانبخش سلطانی»، پنجشنبه 27 شهریور ماه ساعت ۱۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم روایت قصه دو برادر رزمنده دوران دفاع مقدس (مرتضی و مجتبی) است که سال ها است از یکدیگر جدا افتاده‌اند و با پیدا شدن پلاک و انگشتر مجتبی در تفحص، ماجرای پر معمای آنان آغاز می‌شود. رضا ایرانمنش، جهانبخش سلطانی و رضا توکلی در این تله فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

فیلم سینمایی «قصه‌های مجید (صبح روز بعد)» به کارگردانی زنده یاد کیومرث پوراحمد، پنج شنبه 27 شهریور ماه ساعت ۱۹ از شبکه نمایش پخش می‌شود. این تله فیلم شامل سه داستان مجزا است. قصه اول: جدول ضرب / مجید ریاضی‌اش ضعیف است دبیر ریاضی جدول ضرب را با تسبیح از او می‌پرسد و برای مجید تسبیح کابوس می‌شود. قصه دوم: تشویش/ یک بار مجید از ریاضی 14 می‌گیرد آقای ناظم می‌خواهد سر صف درباره مجید صحبت کند. قصه سوم: آقای ناظم / معلم نازنین ادبیات عوض شده و آقای ناظم موقتا کلاس را اداره می‌کند، انشا مجید بسیار بکر و جالب است.

«ساده» به کارگردانی «حسن حسینی و مجید عکاف‌زاده»، جمعه 28 شهریور ماه ساعت ۱۱ از شبکه نمایش پخش می‌شود.  داستان فیلم درباره آقا کمال است که با همسرش مشکلاتی دارند و مدام با هم مشاجره می‌کنند. روزی آقا کمال تصمیم می‌گیرد بعد از بازگشت از محل کار تکلیفش را با همسرش روشن کند و این مسئله را برای همیشه حل کند. پوراندخت مهیمن، محمد نریمان و حسن جویره در فیلم تلویزیونی «یک اتفاق ساده» هنرنمایی کرده‌اند.

انتهای پیام