صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۶۵۷۸
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان از برگزاری یادواره شهدای اقتدار دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان لرستان با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت مقام شامخ شهیدان، خبر داد.

پوریا سلاح‌ورزیان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، گفت: یادواره شهدای اقتدار دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان لرستان آبان‌ماه ۱۴۰۴ با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت مقام شامخ شهیدان، به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این یادواره با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار و طی آن از خانواده‌های دو شهید والامقام این دانشگاه، تجلیل می‌شود.

سلاح‌ورزیان افزود: شهیدان حمید عباسی و کیوان پیری، از دانشجویان مراکز آموزش علمی‌کاربردی نیروی انتظامی استان و آریا گچ پلدختر بودند که در تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی در خردادماه سال جاری و طی جنگ تحمیلی 12 روزه، جان خود را در راه دفاع از وطن تقدیم کردند و به فیض شهادت نائل آمدند.

وی با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهیدان تصریح کرد: برگزاری این یادواره فرصتی برای بازخوانی رشادت‌های شهیدان و انتقال روحیه مقاومت، ایثار و عزت‌طلبی به نسل جوان دانشگاهی است.

انتهای پیام