صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۶۸۴۳
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، ۲ واقف خیراندیش در شهرستان‌های نوشهر و چالوس املاک خود را به ارزش مجموع ۱۱۰ میلیارد تومان برای امور مذهبی، فرهنگی و حمایتی وقف کردند.

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی اداره اوقاف و امور خیریه مازندران، در مراسمی که بعدازظهر روز گذشته، یکم مهرماه در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) شهرستان نوشهر برگزار شد، سیدنصرالله پنجه‌شاهی، شش‌دانگ عرصه و اعیان یک باب مغازه تجاری به مساحت ۸۰ متر مربع واقع در بازار نوشهر را به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان وقف کرد. این وقف با نیت برپایی عزاداری امام حسین(ع) و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی ثبت شد.

همچنین علیرضا رمضان‌زاده، سه‌دانگ یک باب منزل مسکونی به مساحت ۱۱۰ متر مربع واقع در روستای پالوج‌ده شهرستان چالوس را به ارزش ۱۰ میلیارد تومان وقف کرد. نیت این وقف، کمک به نیازمندان، تهیه جهیزیه و تأمین هزینه‌های دارو و درمان مطرح شده است.

اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت ضمن تقدیر از این اقدامات خیرخواهانه، این اقدام را الگویی ارزشمند برای ترویج فرهنگ وقف در جامعه دانست.

انتهای پیام