صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۶۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، ۱۵۰ سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در جنوب استان کرمان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد کرمان، جعفر صباغیان، قائم‌مقام کمیته امداد امروز دوم مهرماه در مراسم افتتاحیه که با حضور مسئولان استانی و محلی برگزار شد، با اشاره به رسالت اصلی این نهاد در توانمندسازی مددجویان، ایجاد اشتغال و درآمد با ثبات را از اولویت‌های کمیته امداد دانست.

وی با بیان اینکه در استان‌های مختلف، مشاغل متناسب با ظرفیت‌های اقلیمی و بومی تعریف و اجرا می‌شود، افزود: استان کرمان به دلیل برخورداری از تابش خوب نور خورشید، ظرفیت مناسبی برای ایجاد درآمد پایدار از طریق نیروگاه‌های خورشیدی برای مددجویانی که امکان اشتغال در سایر بخش‌ها را ندارند، فراهم کرده است.

صباغیان با اشاره به تفاهم‌نامه میان کمیته امداد و وزارت نیرو، از اجرای طرح احداث پنل‌های خورشیدی در دو نوع تک‌محوری 5 کیلوواتی و نیروگاه‌های خورشیدی مزرعه‌ای در بخش‌های مختلف کشور خبر داد و مزایای این طرح‌ها را شامل تولید انرژی پاک، کمک به جبران ناترازی انرژی در کشور و ارتقای وضعیت اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت برشمرد.

قائم‌مقام کمیته امداد، استان کرمان را از استان‌های پیشرو در اجرای طرح‌های نیروگاه خورشیدی معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد که افتتاح 150 واحد پنل خورشیدی در این استان، موجبات خیر و برکت برای مردم منطقه را فراهم آورد.

همچنین ناصر عسکری‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان نیز در این مراسم گفت: در استان کرمان، اقدامات ارزشمندی در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای سالمندان و خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، به‌ویژه در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی انجام شده است. این طرح‌ها با هدف توانمندسازی و ایجاد درآمدزایی پایدار برای این قشر از جامعه اجرا می‌شوند.

وی ادامه داد: تاکنون، سه هزار نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی برای مددجویان احداث و راه‌اندازی شده و ۵۰۰ نیروگاه دیگر در دست اجرا قرار دارد که امروز ۱۵۰ مورد از این نیروگاه‌ها در جنوب کرمان افتتاح و وارد مدار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان اظهار کرد: در نظر داریم تا در آینده‌ای نزدیک، با تمرکز ویژه بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، گام‌های بلندتری برای تحقق اهداف اشتغال پایدار و خودکفایی مددجویان بردارد.

انتهای پیام