وی افزود: در سالهای اخیر در دستگاه قضائی از ظرفیتهای مردمی مانند بسیج، انجیاوها و مساجد برای پیشگیری از وقوع جرم و ترویج فرهنگ صلح و سازش استفاده شده است.
رییس کل دادگستری استان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که ظرفیت خادمیاران رضوی در استان و کشور برای ما ارزشمند است، عنوان کرد: این افراد متدین، انقلابپیشه و پیشکسوت هستند و به دلیل اتصال به حرم امام رضا، از معنویتی برخوردارند که میتوانیم از آن بهرهمند شویم.
وی ادامه داد: این اقدامات و خدمات در فرهنگ دینی ما ریشه دارد و ائمه بزرگوار ما پیشگامان صلح و سازش بودند و شیعیان نیز باید در این راستا گام بردارند و فرهنگ ائمه را احیا کنند.
حجتالاسلام والمسلمین حمیدی گفت: انشاءالله معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اجرای این تفاهم نامه را پیگیری خواهد کرد. این اقدامات محدود به حرم رضوی نیست و در سایر اماکن متبرکه استانها نیز قابل اجرا است.
انتهای پیام